Sivil Havacılık

SWISS TEPE YÖNETİMİNDE ATAMA

İsviçre’nin ulusal taşıyıcısı Swiss üst yönetimde yeni yapılacak atamayı duyurdu.

Abone Ol

İsviçre'nin ulusal havayolu şirketi Swiss, üst yönetimde gerçekleştireceği yeni atamayı duyurdu. Şu anda Lufthansa Group Airlines Müşteri Deneyimi Kıdemli Başkan Yardımcısı olan Heike Birlenbach, 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere SWISS Ticari Direktörü olarak atanacak.

Tamur Goudarzi Pour, 5 yıldır SWISS Ticaret Direktörü (CCO) görevini üstlenmiş bulunmaktadır. Ancak, yapılan atama sonrasında Lufthansa Grubu Müşteri Deneyimi bölümünün sorumluluğunu üstlenecek.

SWISS CEO'su Dieter Vranckx, atama kararının ardından yaptığı açıklamada, Tamur Goudarzi Pour'a tüm çalışmaları ve şirkete olan bağlılığı için teşekkür etti. Goudarzi Pour'un liderliğinde, SWISS'in korona krizi yıllarından hızla kurtularak Avrupa'nın en kârlı havayollarından biri olarak konumunu yeniden kazandığını belirtti. Ayrıca, uzun vadeli kapasite planlamasını ihtiyatlı bir şekilde sürdürdüklerini ve Avrupa'nın en istikrarlı havayolu olduklarını vurguladı. Vranckx, Goudarzi Pour'un yeni görevindeki başarılara ulaşması ve Lufthansa Grubu'ndaki yeni sorumluluklarında başarılı olması dileğinde bulundu.