Sivil Havacılık

SunExpress’ten Yurt Dışı Rotalar İçin Yeni Uçuş Paketleri

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, yurt dışı rotalar için geçerli yeni uçuş paketlerini duyurdu.

Abone Ol

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, yurt dışı rotalar için geçerli yeni uçuş paketlerini duyurdu. Yolcuların değişen ihtiyaçları dikkate alınarak geliştirilen yeni paketler, bagaj hakkı, koltuk rezervasyonu, check-in avantajı ve bilet esnekliği gibi çeşitli seçenekler içeriyor. Yeni paketler, 23 Ekim 2024 tarihinden itibaren yapılan ve seyahat dönemi 30 Mart 2025 ve sonrası olan tüm dış hat uçuş rezervasyonları için geçerli olacak.

Yolcuların seyahat deneyimini daha keyifli ve kişiselleştirilebilir hale getirmeyi amaçlayan SunExpress, yeni uçuş paketleriyle misafirlerine seyahat tercihleri doğrultusunda daha fazla esneklik ve tasarruf imkânı sunuyor.

SunExpress Ticaret Direktörü Helmut Wölfel, konuyla ilgili şunları söyledi: “Yolcularımızın ve iş ortaklarımızın esnekliğe ve farklı seçeneklere verdiği önemin farkındayız. Yeni uçuş paketlerimiz, yolcularımızın ihtiyaçlarına uygun çözümler sunarak seyahat deneyimini bir üst seviyeye çıkarırken, misafirlerimize ve iş ortaklarımıza değer sunma taahhüdümüzü de güçlendiriyor.”

SunExpress’in sunduğu dört yeni uçuş paketi:

SunLight: Hafif seyahat edenler ve kullanılmayan bagaj hakkı için ödeme yapmayı tercih etmeyenler için ideal olan Sunlight paketi, 4 kg kabin bagajı içeriyor.

SunValue: Bütçe dostu SunValue paketi, 20 kg bagaj hakkı ve 8 kg kabin bagajı içeriyor.

SunEco+: Rotaya bağlı olarak 20 ya da 30 kg bagaj hakkı, 8 kg kabin bagajı, ücretsiz havalimanı check-in, koltuk rezervasyonu (seçili rotalarda, uçağın belirli alanlarında) ve uçuş tarihinden 7 gün önceye kadar bilet değişikliği hakkı sağlıyor. Esneklik ve konfor arayan misafirler için ideal bir seçenek.

SunComfort: Rotaya bağlı olarak 25 veya 35 kg bagaj hakkı, 8 kg kabin bagajı, koltuk rezervasyonu, ücretsiz havalimanı check-in ve uçuş tarihinden 3 gün önceye kadar bilet değişikliği hakkı sağlıyor. Uygun maliyetli premium konfor arayan yolcular için iyi bir seçenek.

SunExpress’in yeni uçuş paketleri hakkında detaylı bilgi için:

https://www.sunexpress.com/tr-tr/book/rezervasyon/yeni-sunfare/