Bilal Ekşi : 440 kişi kara listede Bilal Ekşi : 440 kişi kara listede

SunExpress, Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu olarak, çalışan memnuniyetini ve bağlılığını artırmaya yönelik çabalarının meyvesini alarak, 2023 yılından sonra 2024 yılında da "Great Place To Work" sertifikası almaya hak kazandı. Bu başarı, çalışanların anonim katılımıyla gerçekleştirilen anket ve analiz sonuçlarına dayanmaktadır.

SunExpress'in kurum kültürü ve çalışan deneyimini ölçümleme amacı taşıyan Great Place To Work® Enstitüsü tarafından yapılan değerlendirmelerde, güvenilirlik, takım ruhu, saygı, hakkaniyet ve gurur gibi kriterler göz önüne alındı. Çalışanlarının olumlu geri bildirimleri, şirketin açık iletişim politikası, çeşitliliği ve kapsayıcılığı destekleyen dinamik yapısı, iş birliğine dayalı köklü kurum kültürü gibi faktörlerle birleşerek SunExpress'in Great Place To Work sertifikasını bir kez daha elde etmesini sağladı.

SunExpress'in bu sertifika ile belirlenen standartlara uygun bir çalışma ortamı sağladığı ve çalışanlarını memnun etmeye odaklandığı vurgulanarak, şirketin insan kaynakları politikalarındaki başarısı ve çalışan dostu yaklaşımı ön plana çıktı.