İki bakan Embraer üretim tesisini ziyaret etti İki bakan Embraer üretim tesisini ziyaret etti

Küresel havayolu ittifakı Star Alliance, sık uçan yolcularını kazanmak için yeni bir "statü eşleştirme" kampanyası başlattığını duyurdu. Bu kampanya, İskandinavya bölgesindeki SAS Eurobonus üyelerine yönelik olarak tasarlandı ve seçili Star Alliance üyesi havayolu şirketleri tarafından sunuluyor.

Kampanya kapsamında, SAS Eurobonus üyeleri, Star Alliance üyesi havayolu şirketlerinin sadakat programlarındaki statülerini eşleştirebilecekler. Kampanyaya katılan havayolu şirketleri arasında Türk Hava Yolları, Air Canada, Air China, Air India, Ethiopian Airlines, Lufthansa Group Havayolları, South African Airways, Tap Air Portugal, Thai Airways ve United Airlines bulunuyor. Yolcular, mevcut statülerini ihtiyaca göre Star Alliance'ın Gold veya Silver seviyelerine taşıyabilecekler.

Bu girişim, Star Alliance'ın, SAS'ın sık uçan yolcularını kendi üye havayollarına çekme stratejisinin bir parçası olarak görülüyor ve sık uçan yolculara daha geniş bir avantaj yelpazesi sunmayı hedefliyor.

Star Alliance'ın kurucu üyelerinden olan SAS, 1 Eylül 2024 itibariyle bir başka hava yolu ittifakı SkyTeam saflarına geçtiğini duyurmuştu.