Singapore Airlines 29 Ekim 1987'de başladığı İstanbul uçuşlarını 37 yıldır sürdürürken yolcularına benzersiz ve unutulmaz bir seyahat deneyimi sunuyor.

Yıllar içinde Singapore Airlines'ın İstanbul uçuşları hem iş hem de tatil amaçlı seyahat eden yolcular için vazgeçilmez bir bağlantı noktası haline geldi. Singapore Airlines'ın İstanbul seferleri ayrıca Asya ve Avrupa arasında bir köprü kurarak kültürel ve ekonomik bağları güçlendirdi. 

SIA2

Singapore Airlines modern uçak filosu, üstün hizmet kalitesi, güvenliği ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımı ile Türkiye'de de yolcuların popüler havayolu olarak tanınıyor.

Havayolu şirketi 37 yıldır Singapur - İstanbul hattında milyonlarca yolcuya güvenli ve konforlu bir seyahat deneyimi sundu.

SIA

Singapore Airlines, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaya devam ederken, teknolojik yenilikler ve sürdürebilirlik alanında da öncü olmaya devam ediyor. Şirket çevre dostu uygulamaları ve modern uçakları ile sektörde örnek havayolu şirketi olmaya devam ediyor.

SIA-1

Havacılık sektörünün yatırım notu yükseliyor Havacılık sektörünün yatırım notu yükseliyor

2050'de net sıfır emisyon

Singapore Airlines, sürdürülebilirlik yolculuğunda önemli bir adım atarak, havayolu grubunun 2050 yılına kadar net sıfır karbon emisyonu hedefine ulaşma çabalarını hızlandırmak amacıyla sürdürülebilir havacılık yakıtlarının kullanımını artırmayı planlıyor.

SIA-1

Singapore Airlines, 2017'de Singapur Sivil Havacılık Otoritesi ile birlikte SAF kullanımını içeren 12 yeşil paket uçuş gerçekleştirdi. 2020'de Stockholm ile Moskova arasındaki uçuşlarda SAF kullanımını içeren bir ortaklık kurdu. Eylül 2023'te tamamlanan bir SAF pilot çalışmasında ise yaklaşık 1.000 ton SAF ithal edilerek kullanıldı ve bu, 2.500 ton karbon dioksit azaltımına eşdeğerdi. Bu girişim, yeni bir SAF endüstrisinin gelişimini desteklerken aynı zamanda şirketlere karbon azaltımı için kredi imkanı sundu.

© www.aeronews24.com