Sivil Havacılık

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI BATIK AIR'I AĞIRLAMAYA HAZIR

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Malezya merkezli Batik Air Malaysia ile yeni bir sayfa açıyor. 9 Şubat 2024 tarihinde Kuala Lumpur-İstanbul seferlerine başlayacak Batik Air Malaysia, aynı zamanda Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ilk uzun menzilli hattı olacak.

Abone Ol

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Malezya merkezli Batik Air Malaysia ile kurulan yeni iş birliği ile 9 Şubat 2024 tarihinde başlayacak olan Kuala Lumpur-İstanbul seferleri ile önemli bir adım atıyor. Bu seferler, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ilk uzun menzilli rotası olacak.

Sabiha Gökçen Havalimanı, bu iş birliği ile gelecekte daha fazla uzun menzilli havayolu şirketini çekmeyi hedefliyor. Havalimanı yetkilileri, Batik Air Malaysia ile gerçekleştirilen bu uçuşun bir "dönüm noktası" olduğuna dikkat çekerek, seyahat severlere Kuala Lumpur'a yapılacak bu özel seferlerde yerlerini ayırmaları çağrısında bulundu.

Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda, "Batik Air ile Sabiha’dan ilk uzun menzil destinasyonumuz olan Kuala Lumpur’a bilet satışları başlıyor! İlk uçuşlarda yerini al, bu dönüm noktasını bizimle Malezya’da kutla!" ifadelerine yer verildi.

Yeni hava yolunun Sabiha Gökçen'e kazandıracağı uzun menzilli bağlantılar, hem ticaret hem de turizm açısından önemli bir potansiyeli beraberinde getiriyor.