Sivil Havacılık

SAUDIA "EN GÜVENİLİR KURULUŞ" SEÇİLDİ

Suudi Arabistan'da Ipsos tarafından gerçekleştirilen bir ankette, Saudia Havayolları, 80 marka arasında 'En Güvenilir Kuruluş' olarak birinci sıraya yerleşti.

Abone Ol

Suudi Arabistan'da Ipsos tarafından gerçekleştirilen bir ankette, Saudia Havayolları, 80 marka arasında 'En Güvenilir Kuruluş' olarak birinci sıraya yerleşti.

Bu ankette kullanılan endeks, Suudi Arabistan'daki şirketler arasındaki güven seviyelerini değerlendiriyor. 100 puanlık bir endeks, ortalama bir kuruluşun güven seviyesini temsil ederken, en yüksek puan alan kuruluş 177 puanla, en düşük puan alan ise altı puandaydı.

Piyasa araştırmalarında küresel bir lider olan Ipsos, şirketlerin daha güçlü bir kurumsal itibara sahip olmalarına katkıda bulunan temel faktörleri analiz ettikten sonra 2023 anket sonuçlarını açıkladı. Değerlendirme, savunma, güven, olumlu izlenim, tanıma ve farkındalık gibi temel direkler üzerinden yapıldı.

Saudia Grubu'nun Baş Pazarlama Sorumlusu Khaled Tash, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Saudia'nın Ipsos 2023 itibar monitöründe birinci sırayı alması, konuk deneyimini iyileştirmeye odaklanan ve dijital çözümlere optimal yatırım yapmayı vurgulayan yeni stratejik yaklaşımımızın başarısının bir kanıtı olarak duruyor. Vision 2030'un kanatları olarak, Saudia, özellikle havacılık, turizm ve kültür sektörlerinde Vision 2030 hedeflerine ulaşmada lider bir Suudi markası olmayı ve bu hedefe katkıda bulunmayı amaçlıyor” dedi.

Tash, “Güven ve itibar, bizim için sürekli mükemmeliyeti hedeflerken iki önemli ölçüttür. Krallığı en iyi şekilde temsil etmeyi amaçlıyoruz. Saudia içindeki tüm değerli işbirlikçilerimizin ve değerli yerel ortaklarımızın desteği için tüm çabalarını takdir ediyorum” şeklinde konuştu.