Sivil Havacılık

SARSILMAZ, SHOT SHOW 2024’DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPACAK

SARSILMAZ, SHOT SHOW 2024’e damga vurmaya hazırlanıyor.

Abone Ol

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük silah üreticilerinden biri olan SARSILMAZ, dünyanın en büyük atıcılık ve avcılık fuarı olan SHOT SHOW 2024'e iddialı bir katılım gerçekleştirecek. SARSILMAZ ve SARUSA, iki ayrı stantta yer alarak "yerli ve milli" silahları sektör temsilcileri ve bireysel kullanıcılarla buluşturacak.

  1. SHOT SHOW, 23-26 Ocak tarihleri arasında Las Vegas'ta düzenlenecek. SARSILMAZ, bu prestijli fuara 150 yılı aşkın tecrübesiyle damga vuracak. Şirket, SARSILMAZ ve SARUSA olarak iki ayrı stantta toplamda 9 askeri tüfek, 6 av tüfeği ve 62 tabanca modelini sergileyecek.

SARSILMAZ'ın standında, SAR9, SAR9 SOCOM, SAR9 SC GEN2 ve K12 SPORT gibi modeller büyük ilgi görmesi bekleniyor. Ayrıca, ağır silahlar kategorisinde de Hürkuş-C'ye entegre çalışmaları devam eden ağır makineli tüfek SAR 127 MT ve makineli tüfek SAR 762 MT tanıtılacak.

SARSILMAZ, milli savunma sanayi projelerinde önemli bir paydaş olarak, kara, hava ve deniz kuvvetleri için 20 ve 25 mm toplar da üretiyor. Bu projelerle ithalatı bitirme hedefi doğrultusunda çalışmalar yürütüyor.

Firma, ABD'deki SHOT SHOW'da SARSILMAZ ve SARUSA adıyla iki ayrı büyük standda yer alacak. Türkiye'nin yerli ve milli silahlarını dünya pazarına tanıtmaya hazırlanan SARSILMAZ, bu fuarla sektördeki iddiasını bir kez daha kanıtlamayı hedefliyor.