Türkiye merkezli iş jeti ve genel havacılık sektörüne yönelik çözümler sunan SAFEJETS, Finlandiya merkezli uçuş veri izleme (FDM) hizmet sağlayıcısı AMAD Analysis ile karşılıklı temsilcilik anlaşması imzaladı. Söz konusu anlaşma, İstanbul Airshow'da duyuruldu.

İhracat ve FDM Yazılımı Geliştirme Hedefleri

SAFEJETS Kurucusu Dr. Tevfik Uyar, şirketin FTL (uçuş görev ve dinlenme süreleri) ve QMS (kalite ve emniyet yönetim sistemleri) çözümleriyle Türkiye'de pazar lideri olduğunu belirtti. Uyar, imzalanan anlaşmanın SAFEJETS'in ihracata odaklanma ve FDM yazılımı geliştirme hedefleriyle örtüştüğünü ifade etti. Ayrıca, Finlandiyalı AMAD Analysis ile bu hedeflerin uyumlu olduğunu ve iş birliğinin her iki taraf için de karşılıklı fayda sağlayacağını vurguladı.

Pazarlara Açılma ve Rekabetçi Hizmetler

Anlaşmaya göre, AMAD Analysis, SAFEJETS'in sunduğu ürünleri Asya ve Avrupa Birliği ülkelerine taşıyacak. Diğer yandan, SAFEJETS de AMAD'ı Türkiye pazarında temsil edecek ve AMAD’ın altyapısını kullanarak rekabetçi fiyatlarla yüksek özelleştirme potansiyeline sahip FDM hizmeti sunacak.

Azerbaycan'a ait uçak yangın söndürme çalışmalarına katıldı Azerbaycan'a ait uçak yangın söndürme çalışmalarına katıldı

Entegre Sistem ile Uçuş Emniyeti ve Performans Takibi

İki şirketin ürünlerinin entegre çalışması sayesinde, uçuş emniyeti risk analizi ve performans göstergelerinin takibi tek bir hizmet olarak sunulabilecek.