Sivil Havacılık

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NDA KİLOLARCA KOKAİN YAKALANDI!

Ticaret Bakanlığı'na bağlı Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından yapılan operasyonla, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 16 kilogram ağırlığında kokain ele geçirildi.

Abone Ol

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından yapılan operasyonla, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 16 kilogram ağırlığında kokain ele geçirildi. Gümrük Muhafaza ekipleri, kaçak maddeler ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında faaliyetlerini sürdürüyor. Operasyonlar, ülkenin tüm sınır ve gümrük bölgelerinde devam ediyor.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gerçekleşen operasyonda, Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından 16 kilogram kokain bulundu. Ticaret Bakanlığı'nın Gümrük Muhafaza ekipleri, kaçak maddeler ve uyuşturucu ile mücadeledeki kararlılıklarını sürdürerek operasyonlarını artırıyor.

Bu tür operasyonlar, ülkenin güvenliğini sağlamak ve uyuşturucu kaçakçılığına karşı önlem almak adına önem taşıyor. Yetkililer, bu tür mücadelelerin devam edeceğini vurgulayarak halkın güvenliği için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirtiyor. Operasyonlar, ülkenin gümrük kapılarını ve havaalanlarını güven altına almak amacıyla etkili bir şekilde planlanıp yürütülüyor.