Sivil Havacılık

Sabiha Gökçen Havalimanı, Routes World 2024'te Boy Gösterdi

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (ISG), havacılık sektörünün en prestijli etkinliklerinden biri olan Routes World 2024'te boy gösterdi.

Abone Ol

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (ISG), havacılık sektörünün en prestijli etkinliklerinden biri olan Routes World 2024'te boy gösterdi. 6-8 Ekim tarihleri arasında Bahreyn'de düzenlenen etkinlikte, Sabiha Gökçen Havalimanı, 250'den fazla havayolu taşıyıcısı ve sektör lideri ile bir araya gelecek.

“Şehrin Havalimanı” olarak bilinen Sabiha Gökçen, etkinlik kapsamında küresel rota geliştirme topluluğunun karar alıcıları ile önemli görüşmeler gerçekleştirecek. Havalimanı yetkilileri, uçuş ağını genişletmek ve İstanbul'u dünya genelindeki daha fazla destinasyona bağlamak amacıyla yeni işbirlikleri arayışında olacak.

Routes World, havayolu taşıyıcıları, havaalanları ve sektör temsilcilerinin, yeni uçuş rotaları ve stratejik ortaklıklar geliştirmek için buluştukları küresel bir platform olarak kabul ediliyor. ISG’nin bu etkinlikteki katılımı, havalimanının büyüme hedefleri doğrultusunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.