Sivil Havacılık

Ryanair'den Stratejik İşbirliği Anlaşması

Avrupa'nın en büyük düşük maliyetli havayolu şirketi Ryanair, Çin'in önde gelen online seyahat devi Trip.com ile önemli bir partnerlik anlaşmasına imza attı.

Abone Ol

Avrupa'nın en büyük düşük maliyetli havayolu şirketi Ryanair, Çin'in önde gelen online seyahat devi Trip.com ile önemli bir partnerlik anlaşmasına imza attı. Bu anlaşma, Trip.com’un Ryanair’in akredite online seyahat acentesi partneri olmasını sağlıyor ve milyonlarca Trip.com kullanıcısına Ryanair’in uçuşlarını içeren dinamik paketler oluşturma imkanı sunuyor.

Trip.com, bünyesinde TrainPal, TripBiz, BudgetAir, CheapTickets, Vliegwinkel, Vayama ve Flugladen markalarını barındırmanın yanı sıra, Skyscanner’ı da sahip olduğu platformlar arasında bulunduruyor. Ryanair’in Trip.com ile gerçekleştirdiği bu işbirliği, daha önce On the Beach, TUI, Loveholidays, lastminute.com, Kiwi ve Etraveli Group ile yapılan anlaşmaların bir devamı niteliğinde.

Bu yeni anlaşma ile Trip.com platformları üzerinden Ryanair uçuşlarını rezerve eden müşterilerin, doğru iletişim ve ödeme bilgilerinin Ryanair'e iletildiğinden emin olunacak. Ayrıca, bu müşteriler Ryanair hesaplarına erişim sağlayarak, doğrulama gerektirmeden temel uçuş bilgilerine ulaşabilecekler. Trip.com kullanıcıları, önümüzdeki haftadan itibaren platform üzerinden doğrudan Ryanair uçuşları için rezervasyon yapmaya başlayabilecek.