Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof.Dr. Ahmet BOLAT, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı 23 Nisan 1920, 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' ilkesi doğrultusunda bağımsızlığımızı ve milli iradenin egemenliğini tüm dünyaya ilan ettiğimiz tarihtir. 

Kahraman ordumuz, birlik ve beraberlik içinde her zorluğun üstesinden gelmeyi ilke edinmiş, kararlı ve birlik içinde olan milletimizden aldığı güçle, vatan uğruna büyük mücadeleler vermiş, tarihe geçen zaferlere imza atmıştır.

A350 teslimatı gecikti... Emirates planlarını değiştirdi A350 teslimatı gecikti... Emirates planlarını değiştirdi

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza bayram olarak armağan ettiği, tarihimizde bir dönüm noktası olan 23 Nisan günü, milletimizin çocuklara olan inancının simgesi haline gelmiştir. Türkiye, çocukların ve gençlerin omuzlarında yükselecek, onların dinamizmi ve coşkusuyla hedeflerine ulaşacaktır.

Çocuklar milletimizin umudu, aydınlık geleceğimizin güvencesidir. Onların sağlıklı, eğitimli ve mutlu bireyler olarak yaşamaları en büyük dileğimizdir.
Güçlü bireyler umut verici yarınlar demektir. Türk Hava Yolları ailesi olarak çocuklarımızın kalplerine ve zihinlerine havacılık sevgisinin tohumlarını ekmek için birçok faaliyet yürütüyoruz. Ülkemizi yarınlara taşımak için, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla çocuklarımıza daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygularla, Cumhuriyetimizin kurucusu ve Meclis'in ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, milli mücadeleye emek veren tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum. 
Saygılarımla,

Prof.Dr.Ahmet Bolat

Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı

23 Ni̇san Mesaji