Sivil Havacılık

PoinTransfer’den Aeronews24 okuyucularına özel yüzde 30 indirim fırsatı

Havalimanı transfer hizmetleri sağlayıcısı PoinTransfer, Aeronews24 okuyucularına özel bir indirim fırsatı sunuyor.

Abone Ol

Havalimanı transfer hizmetleri sağlayıcısı PoinTransfer, Aeronews24 okuyucularına özel bir indirim fırsatı sunuyor.

PoinTransfer ile ayrıcalıklı bir yolculuk yapmak isteyen Aeronews24 okuyucuları, rezervasyon öncesinde bu platformun okuyucusu olduklarını belirttikleri takdirde transfer hizmetlerinden yüzde 30 indirimli olarak faydalanabilecekler.

PoinTransfer, yolculara sunduğu konforlu, hızlı ve güvenli transfer hizmetleri ile öne çıkıyor. Şirket, Türkiye’nin başta Antalya olmak üzere İstanbul, Ankara, İzmir, Dalaman, Bodrum, Gaziantep ve Şanlıurfa gibi birçok şehrindeki havalimanlarına yakın konumlarda hizmet veriyor. Transfer hizmetleri, 7/24 erişilebilir olup, VIP, paylaşımlı (shuttle) ve özel şoförlü araç tahsisi gibi çeşitli seçeneklerle sunuluyor.

PoinTransfer, özellikle iş seyahatlerinde ya da önemli misafirlerin karşılanmasında tercih edilen VIP transfer hizmetleri ile de dikkat çekiyor. Yolcular, şoförlü araç taleplerinde lüks ve donanımlı araçlarla konforlu bir seyahat deneyimi yaşayabilirler. Şirket, Antalya Havalimanı’ndan şehir merkezine ya da şehir merkezinden havalimanına transfer hizmetleri sunarken, aynı zamanda şehir içi geziler için de şoförlü araç tahsisi yapabiliyor.

PoinTransfer, müşteri memnuniyetini esas alan hizmet anlayışı ile sektörde uzun yıllardır hizmet veriyor. Güler yüzlü ve deneyimli şoförleri, yüksek konforlu araçları ve müşteri odaklı yaklaşımı ile dikkat çeken şirket, misafirlerini en iyi şekilde ağırlamayı hedefliyor. Havalimanı transfer hizmetleri ile yolcular, otobüs bekleme, taksi çevirme ya da araç kiralama gibi zahmetlerden kurtularak stressiz bir yolculuk yapabiliyor.

Aeronews24 okuyucuları, PoinTransfer’in sunduğu bu özel fırsattan yararlanarak, uçaktan indikten sonra da konforlu bir seyahatin keyfini çıkarabilirler.

PoinTransfer'e 7 gün 24 saat boyunca +90 549 508 04 54 no'lu telefondan ulaşabilirsiniz.

Yüzde 10 indirimli özel turlar için TIKLAYIN