TAV İşletme Hizmetleri'ne Ödül TAV İşletme Hizmetleri'ne Ödül

İzlanda'nın düşük maliyetli havayolu şirketi PLAY, sezonsal yaz uçuşlarına başlayarak Split'e hizmet sunacak. Söz konusu karar sonrası PLAY, İzlanda ile Hırvatistan arasında düzenli seferlerin devam ettirilen ilk havayolu olacak. Reykjavik Keflavik Havalimanı'ndan başlayacak olan bu hizmet, 28 Mayıs ile 13 Ağustos tarihleri arasında haftada bir kez gerçekleştirilecek ve 174 koltuk kapasiteli Airbus A320neo uçağı ile sağlanacak.

PLAY CEO'su Birgir Jonsson, "Split, PLAY için bir hayal destinasyonu. Muhteşem manzaraları ve canlı kültürü ile biliniyor. Şüphesiz ki bu, bu yıl en popüler destinasyonlarımızdan biri olacak. Gittiğimiz her yerde, rekabeti zorluyoruz. Seyahati daha uygun hale getirmek istiyoruz ve Split hizmetimizin, güzel İzlanda ülkemizi ziyaret etmek isteyenler tarafından iyi bir şekilde karşılanacağına inanıyorum" dedi.

PLAY, ultra düşük maliyetli bir havayolu olmasına rağmen, özellikle İzlanda merkezli transferler konusunda uzmanlaşmış durumda ve Avrupa ile Amerika Birleşik Devletleri arasında bağlantılarını İzlanda üzerinden sağlıyor.

Bu yeni hizmet, PLAY'in İzlanda'nın turistik cazibe merkezlerinden biri olan Split'e olan bağlantısını güçlendirme ve seyahat edenlere daha fazla seçenek sunma stratejisinin bir parçasıdır. Havayolu şirketi, uygun fiyatlı seyahat seçenekleri sunarak ve geniş bir rota ağı ile müşterilere çeşitli destinasyonlara ulaşma imkanı tanıyarak müşteri tabanını genişletmeye odaklanmaktadır.

Kaynak: AERONEWS24