Pegasus Hava Yolları 10-11 Eylül 2024 tarihlerinde satın alınacak 1 Kasım 2024 – 30 Mart 2025 uçuş tarihli belirtilen yurt dışı hatlarındaki Light Paket biletlerini 9€+vergilerden başlayan fiyatlarla satışa sundu.

Kampanya 250.000 adet koltukla sınırlı olacak.

Pegasus tarafından yayınlanan kampanya detayları 

10-11 Eylül 2024 tarihlerinde alacağın, 1 Kasım 2024 – 30 Mart 2025 uçuş tarihli belirtilen yurt dışı hatlarındaki Light Paket biletleri Pegasus BolBollulara 9€+vergilerden başlayan fiyatlarla satışta! Üstelik 10-11 Eylül 2024 tarihlerinde Light Paket alan yolcular için özel olarak ek kabin bagajı hakkı 5 Euro ve 12 kg’lık uçak altı bagajı hakkı 5 Euro! Ayrıca, Light paket bilet fiyatı üzerine 10€ ek fark ödemesi ile Süper Eko paket seçimi yapmak mümkün! Hadi hemen flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulamasına gel, biletlerini al, sadece 250.000 adet koltukla geçerli bu fırsatı kaçırma!

Kampanyanın Geçerli Olduğu Satış Tarihleri: Kampanya, 10-11 Eylül 2024 (Türkiye yerel saatine göre 10 Eylül 2024 saat 09.40’tan itibaren 11 Eylül 2024 saat 23.59’a kadar satışın, ödemenin ve biletlemenin tamamlanmış olması şartıyla geçerlidir) tarihleri arasında biletlemesi yapılacak ve burada belirtilen Kampanyanın Geçerli Olduğu Uçuş Tarihi aralığında ve Kampanyanın Geçerli Olduğu Hatlar dahilinde gerçekleştirilecek olan seçili uçuşlarda geçerlidir.

Kampanyanın Geçerli Olduğu Uçuş Tarihi: Kampanya, 1 Kasım 2024 – 30 Mart 2025 (Türkiye yerel saatine göre 1 Kasım 2024 saat 00.01’den itibaren 30 Mart 2025 saat 23.59’a kadar) tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ve aşağıda belirtilen hatlarda seçili yurt dışı uçuşları için geçerli olacaktır.

Kampanyadan Yararlanabilecek Kişiler: Kampanyadan yalnızca Pegasus BolBol üyeleri faydalanabilir. Pegasus BolBol üyesi değilseniz hemen ücretsiz üye olabilirsiniz.

Kampanyanın Geçerli Olduğu Hatlar: Kampanya, aşağıda listelenen yurt dışı hatlarda seçili uçuşlarda toplam 250.000 koltuk için geçerlidir. Kıbrıs uçuşları Kampanya kapsamında değildir ve aşağıda sayılan yurtdışı hatları dışında yapılan biletlemelerde Kampanyadan faydalanılamaz. Kampanya sadece Pegasus'un taşıyıcı olduğu direkt uçuşlarda geçerlidir. Farklı hava yolları ile ortak icra edilen uçuşlar Kampanya kapsamı dışındadır.

Ücret: 

·       Yurt dışında aşağıda belirtilen seçili direkt hatlarda 9€ + vergilerden başlayan fiyatlarla Kampanyadan faydalanabilirsiniz. 

·       Taşıma Ücreti (a) Baz Ücret, (b) Yakıt Harcı, (c) Havalimanı Vergisi, (d) Check-in Bedeli ve (e) Hizmet Bedelinden oluşmaktadır. Kampanya çerçevesinde vergiler Taşıma Ücreti kalemlerinden (c) Havalimanı Vergisi kalemini ifade eder. Vergiler ilgili tarifeli uçuşlar ile ilgili olarak seyahat gerçekleştirilen havalimanı/terminal işletmecisine geçerli tarifeler uyarınca ödenen yolcu servis ücreti veya benzer içerikli maliyet/vergi kalemlerini kapsar.

·       Belirtilen 9€ + vergilerden başlayan fiyatlar aşağıda listelenen yurt dışı hatlarda seçili uçuşlarda ve yalnızca Light Paket için geçerlidir ve seçilecek uçuşa göre (güzergah, tarih, saat vs.) farklılık gösterebilir. 

·       Toplam Taşıma Ücreti üzerine eklenecek ek ürün ve hizmetler (koltuk seçimi, yemek seçimi, ek bagaj gibi) ve paketler ayrıca ücretlendirilecektir. Bununla beraber Kampanya kapsamında, Light Paket alan yolcular için özel olarak kabin bagajı hakkı 5 Euro ücretinde ve 12 kg’lık uçak altı bagajı hakkı 5 Euro ücretinde satın alınabilecektir. Ayrıca, Light paket bilet fiyatı üzerine 10€ ek fark ödemesi ile Süper Eko paket seçimi de yapmak mümkündür.

Koltuk Adedi: Kampanya ile ilgili ücret sınıfından sunulan koltuk adedi sayı ile sınırlı olup toplam 250.000 adettir. Koltuk adedi Kampanya süresi dolmadan tükendiğinde Kampanya kendiliğinden derhal sona erecek ve bu Kampanyaya tabi olarak hiçbir hak talebinde bulunulamayacaktır.

Kampanyanın Geçerli Olduğu Satış Kanalı: Kampanya Pegasus İnternet Sitesi (www.flypgs.com) ve Pegasus Mobil Uygulaması üzerinden satın alınan biletlerde geçerlidir. [Paksoy6] [IO7] 

Kampanyanın Geçerli Olduğu Paketler ile Kampanyalı Ekstra Bagaj Ücretleri Hakkında: Kampanya kapsamında düzenlenecek olan aşağıda listelenmiş hatlarda seçili uçuşlara ilişkin biletler, Light Paket içeriğini kapsar. Light Paket içeriğinde Kabin Bagajı Hakkı ve Uçak Altı Bagajı Hakkı sunulmamakta olup, Light Paket kapsamında yalnızca bir adet Koltuk Altına Sığacak Çanta taşınabilir. Light Pakete özel olarak Kampanya kapsamında, biletleme esnasında satın alınabilecek kabin bagajı hakkı 5 Euro ve uçak altı bagajı hakkı 5 Euro’dur. Bu bagaj fiyatları sadece Light Paket alımlarında biletleme esnasında satın alınacak kabin bagajı ve uçak altı bagajı için geçerli olacaktır; dış hatlarda Light paket dışındaki bir paket seçiminde bu Kampanya Kapsamında belirtilen ekstra bagaj ücretleri geçerli değildir[RU8] . [IO9] Light Paket seçmek istemeyenler için ise, ayrıca Kampanya kapsamında ilgili hattın Light Paket ücretine ek 10 Euro fark ücreti ödeyerek Süper Eko Paket’i seçebilirsiniz. Süper Eko Paket içeriğinde bir adet Koltuk Altına Sığacak Çanta, bir adet Kabin Bagajı ve bir adet 20 kg Uçak Altı Bagajı hakkı bulunmaktadır. [RU10] 

Kampanya Kuralları: 

·       Kampanyadan yararlanmak isteyen misafirlerimizin Kampanyanın Geçerli Olduğu Tarihlerde bilet alımı sırasında Pegasus BolBol üyesi olması ve yolcu bilgileri girilirken her bir misafirimizin kendi Pegasus BolBol üyelik numarasını (üyelik ile ilişkilendirilmiş cep telefonu numarası) girmesi gerekmektedir.

·       Henüz Pegasus BolBol üyesi olmayan misafirlerimiz, Kampanyanın geçerli olduğu satış tarihleri içerisinde Pegasus BolBol üyesi olarak Kampanya kurallarına uygun biletleme yaptıkları takdirde Kampanyadan faydalanabilirler.

·       Kampanya aşağıda listelenmiş olan seçili direkt yurt dışı uçuşları için geçerlidir.

·       Pegasus BolBollu misafirlerimiz Kampanyadan burada sayılan Kampanya Kurallarına uygun olacak şekilde birden fazla kez yararlanılabilir.  

·       Kampanya kapsamında, her bir Pegasus Bolbollu misafirimiz için, biletleme esnasında Light Paket kapsamında satın alabileceği kabin bagajı ve uçak altı bagajı hakkı adedi her bir bagaj türü için (1) adet ile sınırlıdır. 

·       Yurt dışı uçuşlarında her bir uçuş için uçak içerisinde taşınabilecek kabin bagajı sayısı sınırlıdır. İlgili uçuşta kabin bagajı kotasının dolması ve biletleme esnasında Light Paket kapsamında satın alınabilecek kabin bagajı hakkı kalmaması halinde, misafirlerimiz uçak altı bagajı hakkı satın alarak ilerleyebilir ve bagajlarını uçak altına verebilir.

·       Kampanya kapsamında düzenlenen tüm biletler ile ilgili iptal ve iade kuralları ilgili ücret sınıfı için Pegasus Genel Kurallarında  belirtilen iptal ve iade şartlarına tabidir. 

·       Burada belirtilmeyen konularda Pegasus Genel Kuralları  geçerlidir.

·       Pegasus, Kampanya süresince kurallarda tek taraflı değişiklik yapma ve/veya Kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar. Kampanya şartları, değişiklik öncesinde gerçekleştirilmemiş işlemler ile ilgili olarak herhangi bir hak oluşturmaz. Böyle bir durumda kazanılmış hak iddiasında bulunulamaz.

Kampanyanın Geçerli Olduğu Hatlar:

9€ + vergilerle olan hatlar:

İstanbul Sabiha Gökçen-Aktau

İstanbul Sabiha Gökçen-Alexandria (EG)-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Atina (GR)-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Bakü-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Basel-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Batum-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Berlin-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Birmingham-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Bologna-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Bratislava-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Bremen

İstanbul Sabiha Gökçen-Brüksel

İstanbul Sabiha Gökçen-Budapeşte

İstanbul Sabiha Gökçen-Bükreş-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Cenevre-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Dortmund-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Duesseldorf-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Edinburg-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Eindhoven-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Erivan-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Frankfurt-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Gence

İstanbul Sabiha Gökçen-Hamburg-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Hannover-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Helsinki

İstanbul Sabiha Gökçen-Kahire -İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Kişinev 

İstanbul Sabiha Gökçen-Kopenhag

İstanbul Sabiha Gökçen-Köln-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Kutaisi

İstanbul Sabiha Gökçen-Kuveyt-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Londra (GB)-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Lyon-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Manchester-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Marsilya-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Milan-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Münih-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Nürnberg-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Oslo-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Prag-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Priştine-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Roma-İstanbul Sabiha Gökçen

Enes Çakmak, DHMİ Genel Müdürü Olarak Göreve Başladı Enes Çakmak, DHMİ Genel Müdürü Olarak Göreve Başladı

İstanbul Sabiha Gökçen-Rotterdam-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Saraybosna-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Sofya-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Stockholm-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Stuttgart-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Tiflis-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Tiran

İstanbul Sabiha Gökçen-Tuzla-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Üsküp-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Venedik-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Viyana-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Zagrep-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Zürih-İstanbul Sabiha Gökçen

Amsterdam-İstanbul Sabiha Gökçen

Kopenhag-İstanbul Sabiha Gökçen

Ankara-Duesseldorf-Ankara

Ankara-Frankfurt-Ankara

Ankara-Hamburg-Ankara

Ankara-Köln-Ankara

Ankara-Krakow

Ankara-Londra (GB)-Ankara

Ankara-Stuttgart-Ankara

Ankara-Varşova-Ankara

Ankara-Viyana-Ankara

Amman-Ankara

Kopenhag-Ankara

Antalya-Beyrut-Antalya

Antalya-Kişinev 

Antalya-Krakow

Antalya-Tiflis-Antalya

Antalya-Varşova-Antalya

Amman-Antalya

İzmir-Bakü-İzmir

İzmir-Krakow

İzmir-Londra (GB)-İzmir

İzmir-Üsküp-İzmir

İzmir-Varşova-İzmir

Lizbon-İzmir

Lizbon-Ankara

Ankara-Dublin

Çukurova-Köln-Çukurova

Duesseldorf-Çukurova

Gaziantep-Köln-Gaziantep

Kayseri-Köln-Kayseri

Duesseldorf-Gaziantep

Duesseldorf-Kayseri

Duesseldorf-Samsun

Duesseldorf-Trabzon

Kopenhag-Konya

Köln-Elazığ

Rotterdam-Kayseri

14€ + vergilerle olan hatlar:

Tiran-İstanbul Sabiha Gökçen

Elazığ-Köln

19€ + vergilerle olan hatlar:

İstanbul Sabiha Gökçen-Amsterdam

İstanbul Sabiha Gökçen-Bahreyn-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Barcelona-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Hurghada-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Madrid-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Paris-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Sevilla-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Sharm El Sheikh-İstanbul Sabiha Gökçen

Abu Dabi-İstanbul Sabiha Gökçen

Aktau-İstanbul Sabiha Gökçen

Beyrut-İstanbul Sabiha Gökçen

Dammam (SA) 00-İstanbul Sabiha Gökçen

Erbil-İstanbul Sabiha Gökçen

Gence-İstanbul Sabiha Gökçen

Helsinki-İstanbul Sabiha Gökçen

Kişinev -İstanbul Sabiha Gökçen

Şarja-İstanbul Sabiha Gökçen

Ankara-Amman

Ankara-İmam Humeyni

İzmir-Lizbon

Ankara-Lizbon

Dublin-Ankara

Erbil-Ankara

Krakow-Ankara

Antalya-Amman

Kişinev -Antalya

Krakow-Antalya

Çukurova-Duesseldorf

Gaziantep-Duesseldorf

Kayseri-Duesseldorf

Kayseri-Rotterdam

Konya-Kopenhag

Samsun-Duesseldorf

Trabzon-Duesseldorf

Krakow-İzmir

29€ + vergilerle olan hatlar:

İstanbul Sabiha Gökçen-Abu Dabi

İstanbul Sabiha Gökçen-Bağdat-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Beyrut

İstanbul Sabiha Gökçen-Dammam (SA) 00

İstanbul Sabiha Gökçen-Erbil

İstanbul Sabiha Gökçen-Isfahan

İstanbul Sabiha Gökçen-İmam Humeyni

İstanbul Sabiha Gökçen-Meşhed

İstanbul Sabiha Gökçen-Şarja

İstanbul Sabiha Gökçen-Şiraz

İstanbul Sabiha Gökçen-Tebriz

Amman-İstanbul Sabiha Gökçen

Brüksel-İstanbul Sabiha Gökçen

Dubai (AE) 00-İstanbul Sabiha Gökçen

Kutaisi-İstanbul Sabiha Gökçen

Maskat-İstanbul Sabiha Gökçen

Riyad-İstanbul Sabiha Gökçen

Ankara-Erbil

Ankara-Kopenhag

İmam Humeyni-Ankara

39€ + vergilerle olan hatlar:

İstanbul Sabiha Gökçen-Dubai (AE) 00

İstanbul Sabiha Gökçen-Maskat

İstanbul Sabiha Gökçen-Riyad

Budapeşte-İstanbul Sabiha Gökçen

Cidde-İstanbul Sabiha Gökçen

Isfahan-İstanbul Sabiha Gökçen

Ankara-Almatı

Antalya-Çimkent

49€ + vergilerle olan hatlar:

İstanbul Sabiha Gökçen-Basra-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Cidde

İstanbul Sabiha Gökçen-Çimkent

İmam Humeyni-İstanbul Sabiha Gökçen

Meşhed-İstanbul Sabiha Gökçen

Şiraz-İstanbul Sabiha Gökçen

Tebriz-İstanbul Sabiha Gökçen

Almatı-Ankara

59€ + vergilerle olan hatlar:

İstanbul Sabiha Gökçen- Oš

İstanbul Sabiha Gökçen-Almatı

İstanbul Sabiha Gökçen-Bişkek

Antalya-Almatı

Antalya-Bişkek

Antalya-Moskova

Antalya-Petersburg

İzmir-Moskova

Çimkent-Antalya

69€ + vergilerle olan hatlar:

 Oš-İstanbul Sabiha Gökçen

Almatı-İstanbul Sabiha Gökçen

Bişkek-İstanbul Sabiha Gökçen

Doha-İstanbul Sabiha Gökçen

Çimkent-İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen-Nursultan 

Antalya-Nursultan 

Almatı-Antalya

Bişkek-Antalya

79€ + vergilerle olan hatlar:

İstanbul Sabiha Gökçen-Amman

Kazablanka-İstanbul Sabiha Gökçen

Nursultan -İstanbul Sabiha Gökçen

Moskova-Antalya

Nursultan -Antalya

Petersburg-Antalya

Moskova-İzmir

89€ + vergilerle olan hatlar:

İstanbul Sabiha Gökçen-Kazablanka

İstanbul Sabiha Gökçen-Doha

Diğer

Frankfurt-Antalya(1€+vergilerle)

Antalya-Köln(1€+vergilerle)

Kahire -Antalya(1€+vergilerle)

Zürih-Antalya(1€+vergilerle)

Viyana-Antalya(1€+vergilerle)

Münih-Antalya(1€+vergilerle)

İzmir-Köln(2€+vergilerle)

Antalya-Hannover(2€+vergilerle)

Antalya-Sofya(2€+vergilerle)

Frankfurt-İzmir(2€+vergilerle)

İzmir-Stuttgart(3€+vergilerle)

Antalya-Stuttgart(3€+vergilerle)

Manchester-Antalya(3€+vergilerle)

Antalya-Üsküp(3€+vergilerle)

Hurghada-Antalya(3€+vergilerle)

Antalya-Priştine(3€+vergilerle)

Antalya-Tiran(3€+vergilerle)

Duesseldorf-İzmir(3€+vergilerle)

Duesseldorf-Antalya(3€+vergilerle)

Hamburg-Antalya(3€+vergilerle)

Bükreş-Antalya(4€+vergilerle)

Berlin-İzmir(4€+vergilerle)

Berlin-Antalya(4€+vergilerle)

Hannover-Antalya(4€+vergilerle)

Leipzig-Antalya(5€+vergilerle)

Stuttgart-İzmir(5€+vergilerle)

Stuttgart-Antalya(5€+vergilerle)

Sofya-Antalya(6€+vergilerle)

Antalya-Bükreş(6€+vergilerle)

Antalya-Stockholm(8€+vergilerle)

Üsküp-Antalya(8€+vergilerle)

Antalya-Goteborg(8€+vergilerle)

Priştine-Antalya(8€+vergilerle)

Tiran-Antalya(8€+vergilerle)

Antalya-Viyana(8€+vergilerle)

İzmir-Berlin(9€+vergilerle)

Antalya-Berlin(9€+vergilerle)

Antalya-Hamburg(9€+vergilerle)

İzmir-Duesseldorf(9€+vergilerle)

İzmir-Frankfurt(9€+vergilerle)

Antalya-Duesseldorf(9€+vergilerle)

Antalya-Frankfurt(9€+vergilerle)

Antalya-Leipzig(9€+vergilerle)

Antalya-Münih(9€+vergilerle)

Antalya-Nürnberg(9€+vergilerle)

Antalya-Zürih(9€+vergilerle)

Londra (GB)-Antalya(10€+vergilerle)

Nürnberg-Antalya(11€+vergilerle)

Antalya-Kahire (11€+vergilerle)

Antalya-Hurghada(11€+vergilerle)

Köln-İzmir(11€+vergilerle)

Köln-Antalya(11€+vergilerle)

Stockholm-Antalya(12€+vergilerle)

Antalya-Talin(12€+vergilerle)

Goteborg-Antalya(13€+vergilerle)

Kopenhag-Antalya(14€+vergilerle)

Antalya-Kopenhag(16€+vergilerle)

Antalya-Manchester(19€+vergilerle)

Saraybosna-Antalya(19€+vergilerle)

Antalya-Londra (GB)(19€+vergilerle)

Antalya-Saraybosna(19€+vergilerle)

Talin-Antalya(19€+vergilerle)

Dubai -Antalya(46€+vergilerle)

Antalya-Dubai (60€+vergilerle)