Etihad'ın gözü uzak rotalarda Etihad'ın gözü uzak rotalarda

Türkiye'nin en büyük düşük maliyetli hava yolu şirketi Pegasus, 30 Ekim'den itibaren İstanbul'dan İrlanda'nın başkenti Dublin'e seferler düzenleyeceğini duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamada, Dublin'in parkları, müzeleri ve tarihi yapılarıyla dikkat çektiği vurgulandı. Pegasus, bilet fiyatlarının 59,99 €'dan başladığını belirterek, yolcuların flypgs.com veya Pegasus Mobil uygulaması üzerinden bilet alabileceklerini duyurdu.

Dublin, tarihî dokusu, canlı kültürel sahnesi ve misafirperver atmosferiyle tanınan bir şehir. Şehir, UNESCO tarafından Dünya Edebiyat Şehri olarak kabul edilmiştir. Trinity College ve Keltik sanatını sergileyen Dublin Castle gibi önemli turistik yerlere ev sahipliği yapmaktadır. Ayrıca, St. Patrick's Katedrali ve Guinness Storehouse gibi simgeleriyle de bilinir.

Yıl boyunca birçok festival ve etkinliğe ev sahipliği yapan Dublin, ziyaretçilere tarihi mekanlar, sanat galerileri ve müzelerle dolu bir keşif fırsatı sunuyor. Şehir, yürüyüş yapmak için ideal sokakları ve canlı pub kültürüyle, misafirlerini sıcak bir şekilde karşılamayı bekliyor. Yeni seferler ile birlikte Pegasus, İrlanda'nın kültürel zenginliklerini keşfetmek isteyen yolculara cazip bir seçenek sunmayı amaçlıyor.