Sivil Havacılık

Pegasus, Dünya Havacılık Festivali'nde Gövde Gösterisi Yapacak

Uluslararası hava yolu şirketlerini, havacılık profesyonellerini ve üst düzey yöneticileri bir araya getiren Dünya Havacılık Festivali, bu yıl 8-10 Ekim tarihlerinde Amsterdam'da gerçekleştirilecek. Pegasus Hava Yolları, etkinlikte adeta gövde gösterisi yapacak.

Abone Ol

Uluslararası hava yolu şirketlerini, havacılık profesyonellerini ve üst düzey yöneticileri bir araya getiren Dünya Havacılık Festivali, bu yıl 8-10 Ekim tarihlerinde Amsterdam'da gerçekleştirilecek. Festivalde, teknoloji, sürdürülebilirlik ve dijitalleşme gibi çeşitli konular ele alınacak.

Öne çıkan katılımcılardan biri olan Pegasus Hava Yolları, havacılık endüstrisine yön veren güncel konular hakkında panel oturumlarına katılacak ve önemli konuşmalar yapacak. Pegasus Hava Yolları'nın yöneticileri, sektördeki yenilikleri ve gelişmeleri paylaşarak, şirketin düşük maliyetli taşımacılıktaki liderliğini vurgulayacak.

GÜLİZ ÖZTÜRK VE ÜST DÜZEY YÖNETİCİLER KATILACAK

Festivalde konuşmacılar arasında Pegasus Hava Yolları CEO'su Güliz Öztürk, Pegasus Ticaret Genel Müdür Yardımcısı (CCO) Onur Dedeköylü, Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı (CIO) Barış Fındık, Dijital Kanal Yönetimi ve Büyüme Pazarlaması Grup Müdürü Ahmet Bağdat ile Gelir Yönetimi ve Fiyatlandırma Kıdemli Direktörü Aslı Çelebi yer alacak.

Etkinlik, havacılık sektöründeki en son trendleri keşfetmek ve bilgi paylaşımında bulunmak için mükemmel bir platform sunuyor. Pegasus Hava Yolları'nın etkinlikteki varlığı, şirketin sektördeki etkisini ve öncülüğünü bir kez daha gözler önüne serecek.