Sivil Havacılık

PEGASUS AIRLINES INNOVIATION LAB. INC. ABD'DE KURULDU

Pegasus Airlines Innoviation Lab, Inc. Amerika Birleşik Devletleri'nde resmen kuruldu

Abone Ol

Pegasus Airlines Innoviation Lab, Inc. Amerika Birleşik Devletleri'nde yer alan Silikon Vadisi'nde resmen kuruldu.

Pegasus, hava yolu taşımacılığında uygulanabilir teknoloji ve yazılım çözüm ve işbirliği fırsatlarının araştırılması için yeni bir şirket kurdu.

150.000 ABD Doları sermeye ile Silikon Vadisinde faaliyet göstermek üzere Amerika Birleşik Devletleri'nin Delaware Eyaletinde kurulan yeni şirket için Pegasus tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP)'a bildirim yapıldı.

Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP)'a bildirim;

Yönetim Kurulumuzun 30.11.2023 tarihli Özel Durum Açıklamasına konu kararı doğrultusunda Şirketimizin %100 pay sahibi olduğu Pegasus Airlines Innoviation Lab, Inc., Silikon Vadisinde faaliyet göstermek üzere Amerika Birleşik Devletleri'nin Delaware Eyaletinde 28.12.2023 geçerlilik tarihi itibarıyla kurulmuş ve bildirim işlemleri 02.01.2024 itibarıyla tamamlanmıştır. Bu Özel Durum Açıklaması Türkçe ve İngilizce hazırlanmış olup iki metin arasında herhangi bir çelişki olması durumunda Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.  

Pegasus tarafından KAP'a yapılan bildirimin tamamı  için lütfen tıklayın : pegasus kap

Pegasus Hava Yolları dijital dönüşümünü başlattığı 2018'den bu yana 'Türkiye’nin dijital havayolu' mottosuyla çalışmalarını yürütmeye devam ediyor,

AERONEWS24

Türkiye'nin en aktif havacılık haberleri