Emirates Türkiye, Bulgaristan ve Romanya Ülke Müdürü Mehmet Gürkaynak, Bulgaristan'ın Başkenti Sofya'da seyahat acenteleri ile bir araya geldi.

Kış turizmi için önemli destinasyonlardan biri olan Sofya'da seyahat acenteleri ile bir araya gelen Gürkaynak, sosyal medya hesabı üzerinden verdiği mesajda 2024 yılı için güzel bir atmosfer ve motivasyon yakaladıklarını belirterek Predrag Popovic ve Slavi Ivanov'a teşekkür etti.

EMIRATES SOFIA 1

Bulgaristan, başkent Sofya, Plovdiv, Pamporovo ve Bansko bölgelerinde son on yılda kış ve kayak turizimi için 700 Milyon Euro'dan fazla yatırım yaptı. Gerek körfez ülkelerinin ve gerekse yakın komşu ülkelerin kış turizmi için Bulgaristan'ı tercih edececeği bekleniyor. 

EMIRATES SOFIA

Bulgaristan Turizm Bakanı Zaritsa Dinkova da, Bulgaristan'ın kış tatil beldelerinin Aralık ayında bir önceki yıla oranla turist sayısında yüzde 4,5'in üzerinde güçlü bir büyüme yaşadığını söyledi.

Mehmet Gürkaynak, Elektrik-Elektronik Mühendisliği eğitimini İstanbul Üniversitesi’nde, lisans üstü eğitimini ABD de tamamladıktan sonra havacılık kariyerine THY Gelir Yönetimi Başkanlığı’nda başlamış, sırasıyla Konstantin & Batna - Sofya & Varna ve Berlin & Leipzig Genel Müdürlük görevleri olmak üzere THY de 12 sene çalıştıktan sonra 1 Haziran 2023 tarihi itibariyle körfezin önde gelen havayolu Emirates'in Türkiye, Bulgaristan ve Romanya Ülke Müdürü görevine getirilmişti.

MEHMET GÜRKAYNAK

AERONEWS24

TÜRKİYE'NİN EN AKTİF, TARAFSIZ VE DOĞRU HAVACILIK HABERLERİ

Uçak bileti fiyatları son 5 yılda yüzde 84 arttı Uçak bileti fiyatları son 5 yılda yüzde 84 arttı