Sivil Havacılık

LUFTHANSA'DAN YENİ HİZMET VE BİLGİ PLATRORMU

Lufthansa Group, dünya çapındaki seyahat ortaklarına ve B2B müşterilerine yönelik pazarlama iletişimini geliştirme misyonunu sürdürüyor.

Abone Ol

Dünya genelinde seyahat ortaklarına ve B2B müşterilere yönelik pazarlama iletişimini geliştirme misyonunu sürdüren Lufthansa Group, bu hedef doğrultusunda tüm seyahat acenteleri için "eXperts" resmi hizmet ve bilgi platformunu baştan aşağı yeniledi.

Bugün itibariyle Orta Doğu ve Türkiye pazarlarında faaliyete geçen yeni "eXperts" platformu, Lufthansa Grubu'nun sunduğu sürekli güncellenen ve özelleştirilmiş haberlere erişimi kolaylaştıran, daha kullanıcı dostu bir web sitesi sunuyor. 2024 yılında ise diğer bölgelerde de kullanıma sunulacak olan platform, dünya genelinde yaklaşık 150.000 kullanıcıya Lufthansa Group'un hizmetleri ve ürünleri hakkında bilgi sağlamak üzere hizmet veriyor.

Yenilenen eXperts, 2007 yılından beri var olan köklü bilgi kaynağını 48 eski yerel uzman web sitesini tek bir küresel web içeriğine entegre ederek daha etkili hale getiriyor. Bu entegrasyon sayesinde seyahat acenteleri, sürekli güncellenen ve anlık haberleri içeren zengin içeriklere daha kolay erişim sağlayacak.

Platform, aşamalı olarak dokuz farklı dilde hizmete girecek ve dünya genelindeki tüm seyahat acenteleri için günlük satış faaliyetlerini destekleyen bilgileri bir araya getirecek. Kullanıcı dostu ve sezgisel yeni arayüzü, seyahat acentelerinin müşteri ve satış konuşmalarında güncel bilgilere daha hızlı ve kolay erişim sağlamalarına olanak tanıyacak.

Artık oturum açmadan erişilebilen eXperts, mobil cihazlarda da kullanılabilir durumda olacak, böylece seyahat acenteleri istedikleri zaman istedikleri yerden platforma ulaşabilecekler.

Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye Satış Kıdemli Direktörü Serkan Guerguen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "eXperts, seyahat acentelerimizin bilgilerini güncel tutmak amacıyla temel iletişim platformumuzdur. Sürekli bilgi akışı, bölgedeki tüm seyahat uzmanları için hayati bir destek sağlamaktadır" dedi.

Lufthansa Group Global B2B Pazarlama Stratejisi ve Standartları Direktörü Iva Strauss ise yeni hizmetle ilgili şunları söyledi: "Müşterilerimizin geri bildirimlerine göre, seyahat acentelerinin başarısı, mümkün olan en kısa sürede ilgili ve güvenilir bilgiye ulaşmalarında yatmaktadır. Yeni eXperts, net bir şekilde yapılandırılmış ve aranması kolay içeriğiyle bu ihtiyaca cevap veriyor."