Sivil Havacılık

Lufthansa Technik yönetiminde taşlar yerinden oynadı

Lufthansa Technik, yönetim kadrosunda önemli pozisyonlarda çeşitli değişiklikler yaptığını duyurdu. Bu yeni atamalar, şirketin içinden gelen deneyimli isimlerle gerçekleşti.

Abone Ol

Lufthansa Technik, yönetim kadrosunda önemli pozisyonlarda çeşitli değişiklikler yaptığını duyurdu. Bu yeni atamalar, şirketin içinden gelen deneyimli isimlerle gerçekleşti.

1 Mayıs itibarıyla Michael Kirstein, şirketin "Transformation Office" adlı bölümünün başına geçerek, Lufthansa Technik'in "Ambition 2030" büyüme programını ilerletmekle sorumlu oldu. Bu program, şirketin dünya genelinde uçak filolarının teknik bakımı alanındaki liderliğini daha da güçlendirmeyi hedefliyor. Michael Kirstein, bu göreve atanmasından önce Lufthansa Technik'te Motor Hizmetleri operasyonlarından sorumluydu.

15 Mayıs'ta Derrick Siebert, mevcut görevinden ayrılarak Motor Hizmetleri Operasyonları'nın başına geçti. Bir ay sonra, Georg Fanta, Uçak Bileşen Hizmetleri'nden sorumlu Ticari Direktörlük pozisyonundan ayrılarak Motor Hizmetleri'nde Ticari Direktör olarak görevine başladı.

1 Temmuz itibarıyla Thomas Illner, Lufthansa Technik'in iştiraki Bizjet'teki Genel Müdürlük görevinden ayrılarak, Lufthansa Technik Bileşen Hizmetleri Amerika Bölgesi Genel Müdürü ve Bölge Başkanı olarak atandı.

8 Temmuz'da Berit Plewinsky, Uçak Bileşen Hizmetleri Ticari Direktörü olarak göreve başladı. Plewinsky, bu göreve getirilmeden önce Lufthansa Technik'te Ürün Satış ve Tekrar Kullanım bölümlerinden sorumlu yöneticilik yapıyordu.

1 Ağustos'ta ise üç önemli değişiklik daha gerçekleşti. Tim-Oliver Fedeler, Asya Pasifik bölgesi için Lufthansa Technik Bileşen Hizmetleri Asya Pasifik Genel Müdürü ve Ürün Satış ve Tekrar Kullanım Başkanı olarak atandı. Jens Michel, EMEA bölgesi (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) Hukuki İşler Başkanı pozisyonundan ayrılarak Kuzey Doğu Asya Satış Başkanı oldu. Alexander Sixt, Lufthansa Technik Intercoat'ın Genel Müdürü olarak atandı. Sixt, daha önce Lufthansa Technik Lojistik'te Küresel Yetkinlik Merkezi Depo ve Uçak Bakım Çözümleri'nden sorumlu yöneticiydi.

15 Ağustos itibarıyla Fabian Nagel, VIP ve Özel Uçak Hizmetleri Satış Müdürü olarak göreve başlayacak. Nagel, bu görevi, Eylül ayında 20 yıllık kariyerinin ardından emekli olacak olan Wieland Timm'den devralacak.