Sivil Havacılık

Lufthansa Technik ve Philippine Airlines Ortaklığı Güçlendiriliyor

Lufthansa Technik ve Philippine Airlines, uzun süredir devam eden iş birliklerini daha da güçlendirme kararı aldı.

Abone Ol

Lufthansa Technik ve Philippine Airlines, uzun süredir devam eden iş birliklerini daha da güçlendirme kararı aldı. İki şirket, Airbus A321 Ceo motor kaportaları için bir Airframe-Related-Components (ARCs) anlaşması imzaladı. Bu anlaşma, V2500 motorunun hava giriş bölümü için bakım, onarım ve yenileme hizmetlerini kapsıyor ve aynı zamanda yedek parça teminini de içeriyor.

Lufthansa Technik’in Çin'deki iştiraki olan Lufthansa Technik Shenzhen ile Manila merkezli Philippine Airlines arasındaki bu yeni iş birliği, yıl sonunda başlayacak. İki şirket, yirmi yılı aşkın bir süredir çeşitli bakım, onarım ve revizyon (MRO) alanlarında ortak çalışıyor. Philippine Airlines, bu yılın başlarında motor bakım hizmetlerinde Lufthansa Technik ile iş birliğini yenileme kararı aldı. Bu anlaşma, havayolunun Boeing 777 filosu için Total Component Support (TCS) anlaşmalarını ve Lufthansa Technik Philippines tarafından sağlanan ana bakım hizmetlerini de tamamlıyor.

Lufthansa Technik Shenzhen, uçak yapılarına yönelik kompozit tamirlerinde uzmanlaşmış bir tesis olarak, halihazırda Philippine Airlines ile çeşitli parça tamirlerinde iş birliği yapmaya devam ediyor.