Sivil Havacılık

Lufthansa Technik, "Cyclean Engine Wash" hizmetini genişletiyor

Lufthansa Technik, Asya-Pasifik bölgesindeki "Cyclean Engine Wash" hizmetini genişletme kararı aldı.

Abone Ol

Lufthansa Technik, Asya-Pasifik bölgesindeki "Cyclean Engine Wash" hizmetini genişletme kararı aldı. 2024 yılının dördüncü çeyreğinden itibaren, GMR Aero Technic, Kempegowda Uluslararası Havalimanı'nda (Bangalore, Hindistan) Lufthansa Technik adına ticari uçaklar için motor yıkama işlemleri gerçekleştirecek.

Yeni hizmet sayesinde, Hindistan'daki müşteriler, GMR Aero Technic aracılığıyla Lufthansa Technik’in etkili sistemiyle hem dar gövde hem de geniş gövde uçakları için tüm yaygın motor tiplerini yıkatabilecek. Bangalore Havalimanı'ndaki ilk müşteri, Cyclean'ı Avrupa'da da kullanan Letonya merkezli Smart Lynx Airlines olacak.

Hızla büyüyen Hindistan pazarında yüksek talep nedeniyle, GMR Aero Technic ve Lufthansa Technik, Cyclean'ı diğer Hint havalimanlarında da sunmayı planlıyor. Cyclean Engine Wash, dünya genelinde 60'tan fazla lokasyonda hizmet veriyor.

Lufthansa Technik, patentli teknolojisi ile Cyclean Engine Wash’ın, geleneksel yöntemlere göre su tüketimini %50 oranında azaltarak yıkama işlemini 45 dakikadan daha kısa sürede gerçekleştirdiğini duyurdu. Bu yenilikçi yaklaşım, havacılık sektöründe sürdürülebilirlik hedeflerine katkıda bulunmayı amaçlıyor.