Sivil Havacılık

Lufthansa Group "2024'ün En İyi Havayolu Uygulaması" ödülüne layık görüldü

Lufthansa Group, Dünya Havacılık Festivali'nde (WAF) 2024 dünyanın en iyi havayolu uygulaması ödülüne layık görüldü.

Abone Ol

Lufthansa Group uygulaması daha önce müşteriler tarafından değerlendirilmiş ve final turuna aday gösterilmişti. Uzmanlardan oluşan bir jüri, "Havayolu Uygulamaları Savaşı" adlı bir yarışmada dört adayı karşılaştırdı ve Lufthansa Group uygulamasını sektördeki en büyük oyuncular arasında en iyisi olarak değerlendirdi. Lufthansa ürünü, Emirates, Qatar Airways ve Air India'nın uygulamalarına karşı zirveye çıktı.

Lufthansa Group, Küresel Pazarlar ve Ticari Havayolları Merkezleri İcra Kurulu Üyesi Dieter Vranckx şunları söyledi: "Lufthansa Group Uygulaması, müşterilerimizi merkeze koyuyor ve onlara yolculukları boyunca kullanıcı dostu hizmetler, şeffaf bilgi ve destek sağlıyor. Son yıllarda kaydettiğimiz büyük ilerleme için tüm ekiple gurur duyuyorum. Lufthansa Group uygulamasının kazandığı ödül, Lufthansa, Austrian Airlines, SWISS ve Brussels Airlines için dijital hizmetlerimizi geliştirmeye devam etmemiz için bizi cesaretlendiriyor."

Dijital Müşteri Çözümleri Başkanı ve Digital Hangar GmbH Genel Müdürü Oliver Schmitt şunları söyledi: "Misafirlerimizin dijital seyahat deneyimi giderek daha fazla mobil cihazları tarafından belirleniyor. Uygulama, bir seyahat arkadaşı olarak giderek artan bir rol oynuyor. Son yıllarda, basitleştirmeler ve misafirlerimiz için daha iyi bilgiler üzerinde çalıştık ve sık uçan yolcular için çok sayıda avantaj yarattık."

Dünya Havacılık Festivali, havacılıkta teknoloji, yolcu deneyimi, dijitalleşme ve sürdürülebilirliğe odaklanan, uluslararası havacılık endüstrisi için önde gelen küresel bir konferanstır.

www.aeronews24.com