Heart Aerospace, hibrit elektrikli uçağı ES-30'u tanıttı Heart Aerospace, hibrit elektrikli uçağı ES-30'u tanıttı

Lufthansa Cargo, Frankfurt Havalimanı'ndaki ana merkezini modernize etmek amacıyla “LCCevo” adlı büyük bir projeye başladı. Yaklaşık 600 milyon Euro'luk yatırım ile hayata geçirilecek bu proje, Lufthansa Kargo Merkezi'ni (LCC) 2030 yılına kadar Avrupa'nın en gelişmiş hava kargo merkezi haline getirmeyi hedefliyor. Bu kapsamlı yenileme çalışmaları, sürdürülebilirlik, verimlilik ve operasyonel kapasitenin artırılmasını sağlayarak Frankfurt Havalimanı'nın lojistikteki kilit rolünü pekiştirecek.

İnşaat Süresince Faaliyetler Devam Edecek

330.000 m²'lik alana sahip tesis, devam eden inşaat çalışmaları sırasında tamamen faal kalacak. Yenileme çalışmaları; kargo elleçleme, depolama, taşıma teknolojisi, idari binalar ve IT sistemlerinin güncellenmesini içerecek. Bu kapsamda ilk önemli yapı taşı, 42 metre yüksekliğinde yeni bir yüksek raf deposu olacak ve projenin iddialı yapısını gözler önüne serecek.

Geleceğe Yatırım ve İstihdam

Bu proje, Lufthansa’nın uzun vadeli büyüme hedeflerini ve sürdürülebilir iş modellerine olan bağlılığını simgeliyor. Modernizasyon, aynı zamanda müşteri ve çalışanlar için daha iyi hizmet sunmayı ve geleceğe dönük istihdam yaratmayı hedefliyor.