Erzurum'a acil iniş yapan uçaktaki bomba ihbarı asılsız çıktı Erzurum'a acil iniş yapan uçaktaki bomba ihbarı asılsız çıktı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, KKTC ile Trabzon arasında direkt seferlere başlanacağını duyurdu.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın temmuz ayı toplantısı Meclis Başkanı Şadan Eren ve Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi Başkanlığında yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Şadan Eren, "Her ne kadar fahiş fiyatın önüne tam anlamında gerilemese de turizmin önemini halkımız iyice kavradı. Turizm bu aylarda yoğun olduğu için özellikle bu konuları konuşuyoruz. Şehrin ve sektörlerin sorunları burada seslendirilmektedir. İşlevsel yapılan meslek komitesi toplantıları ve toplantının sonuçlarının burada dillendirilmesi önemli." ifadelerini kullandı.

Lefkoşa'dan Trabzon'a Uçuşlar Başlıyor

Tiflis uçak seferleri için çalıştıklarını da kaydeden Başkan Çelebi, "Tiflis uçağı için çalışıyoruz. Sadece sağlık turizmi için değil ticaret için turizm için de uçak seferleri kullanılacaktır. İzmir Trabzon uçakları da başladı. Lefkoşa'dan Trabzon'a da uçuşlar da başlıyor." diye konuştu.