İstanbul Büyükşehir Belediyesince (İBB), "İBB Bölgesel İstihdam Ofisi İstanbul'un İstihdamına Katkı Ödül Töreni" düzenlendi.

Cemal Reşit Rey Konser Salonu'ndaki törende konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullular ve Türkiye ekonomisi adına çok önemli bir projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

İş arayanlar ile özel sektördeki işverenleri buluşturan çok değerli bir projeyi gerçekleştirdiklerini ifade eden İmamoğlu, şöyle konuştu:"Bölgesel İstihdam Ofislerimiz aracılığıyla hem iş arayan vatandaşlarımızın hem de iş gücüne ihtiyaç duyanların taleplerini karşılıyoruz. Böylece İstanbul'da refahın artmasına, sosyal adaletin gelişmesine katkıda bulunmanın da onurunu yaşıyoruz. Bu aslında bizim adil, yaratıcı, eşit ve güçlü bir İstanbul var etme prensiplerimizin yolculuğuna katkı sunan bir model."

KEYVAN HAVACILIK ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun konuşmasının ardından ödül törenine geçildi: “Sektörel”, “Dezavantajlı Grupların İstihdamı (Kadın, Genç ve Engelli)”, “Eğitim Destekli İstihdam Paydaşları”, “En Çok İstihdam Yapanlar” ve “Fuar Katılımcıları” gibi farklı kategorilerde 355 firmaya ödül almaya hak kazandı. İlk 36’da yer alan firmalar ödüllerini, İmamoğlu, İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar ve İBB Genel Sekreter Yardımcısı Zeynep Neyza Akçabay’ın elinden sahnede aldı.

Seyahat ederken yanımızda ne kadar nakit varlık bulundurabiliriz? Seyahat ederken yanımızda ne kadar nakit varlık bulundurabiliriz?

Türkiye'nin köklü ve sektördeki en önemli şirketlerinden Keyvan Havacılık da İstanbul'un İstihdamına Katkı Ödülü'ne 'layık görüldü. 

keyvan ödül