Sivil Havacılık

KABİN MEMURU ALIMI SÜRÜYOR

Emirates Havayolları, kabin memuru alım sürecine devam ediyor.

Abone Ol

Emirates Havayolları, çok uluslu kabin ekibi için yeni yeteneklere kapılarını açıyor. 13 Kasım 2023 tarihinde Mövenpick Hotel İzmir, 18 Kasım 2023 tarihinde The Marmara Antalya, 20 Kasım 2023 tarihinde DoubleTree by Hilton Bodrum ve 27 Kasım 2023 tarihinde Hilton Bursa Convention Center & Spa'da düzenlenecek değerlendirme günleri, geleceğin kabin ekibi üyelerini arıyor.

Dubai merkezli bu havayolu şirketi, yolcularına kişiye özel ve mükemmel ağırlama hizmetleri sunmayı hedefliyor. Emirates, unutulmaz anlar yaratmak için istekli yeteneklere ihtiyaç duyuyor. Güvenlik, Emirates'in en büyük önceliği ve bu nedenle ideal adaylardan, liderlik yeteneklerini sergilemeleri, uçak içi hizmetlerin, güvenlik ve emniyet prosedürlerinin yönetimini üstlenmeleri bekleniyor.

Emirates kabin ekibi için seçilen adaylara, Dubai'deki son teknolojiyle donatılmış havacılık akademisinde birinci sınıf bir eğitim sunulacak. Bu, kariyerlerine mükemmel bir başlangıç yapmayı hedefleyen adaylar için büyük bir fırsat sunuyor.

Eğer bu heyecan verici fırsattan yararlanmak istiyorsanız, İngilizce dilinde yazılmış güncel bir özgeçmiş (CV) ve yeni bir fotoğraf ile internet üzerinden başvuru yapmanız gerekiyor. Değerlendirme günlerine katılmadan önce kendinizi bu fırsata layık göstermek için hazırlıklı gelmeyi unutmayın. Emirates, yeni kabin ekibi üyelerini arıyor ve sıradışı bir kariyere başlangıç yapmak isteyenler için kapılarını açıyor.