Sivil Havacılık

JET2'DEN TÜRKİYE’YE EK SEFER

Jet2.com havayolu ve tur operatörü Jet2holidays tarafından oluşturulan İngiliz grup, 2024 yaz sezonu için Türkiye’ye de ek uçuş koydu.

Abone Ol

Turizm sektöründe heyecan verici bir gelişme! Jet2, 2024 yaz sezonuna yönelik artan talebi göz önünde bulundurarak İngiltere'deki 8 havaalanından İspanya (yarımada, Balear Adaları ve Kanarya Adaları), Portekiz, Türkiye, Hırvatistan ve Yunanistan'a yönelik kapasitesini artırdı.

Özellikle Türkiye'ye yapılan uçuşlarda dikkat çekici bir hamle gerçekleştiren İngiliz tur operatörü, Antalya, Dalaman, İzmir ve Bodrum'a ek olarak 60 uçuşla 12 binden fazla koltuk kapasitesini artırdı.

Jet2'nun Liverpool-Bodrum uçuşları 1 Mayıs 2024 tarihinde başlayacak. Haftanın iki günü, yani çarşamba ve pazar günleri gerçekleşecek olan uçuşlar, 2 Kasım tarihine kadar devam edecek.

Aynı şekilde, Liverpool-Dalaman uçuşları da haftada iki sefer olarak 29 Mart 2024 tarihinde başlayacak. Mayıs ayında 3 sefere, Haziran'dan itibaren ise haftada 4 sefere çıkacak olan uçuşlar, yine 2 Kasım tarihine kadar devam edecek.

29 Mart'ta başlayacak olan Liverpool-Antalya uçuşları ise ilk etapta haftada 2 sefer olarak icra edilecek, nisan ayından itibaren ise haftada 4 sefere çıkacak ve 15 Kasım tarihine kadar devam edecek.

Bu girişim, turizmde canlılık yaratarak hem turistlerin hem de sektörün beklediği hareketliliği sağlayacak gibi görünüyor.