Dalaman Havalimanına ilk uçuşunun üzerinden 15 yıl geçmesini kutlayan Jet2, bu yıl yaz sezonunda haftada 88 uçuş gerçekleştirecek.

İngiltere merkezli hava yolu şirketi ve turoperatörü Jet2.com’un, 18 Mayıs 2009'da Leeds Bradford Havalimanı'ndan Dalaman Havalimanı'na gerçekleştirilen ilk uçuşunun üzerinden tam 15 yıl geçti.

Şu anda Dalaman, Antalya, Bodrum ve İzmir'e hizmet veren Jet2.com, bu yaz Dalaman'a olan hizmetlerini önemli ölçüde arttıracak. Dalaman'a 11 farklı Birleşik Krallık havalimanından (Belfast International, Birmingham, Bristol, East Midlands, Edinburgh, Glasgow, Leeds Bradford, Liverpool John Lennon, London Stansted, Manchester ve Newcastle International) haftalık seferler düzenlenecek.

ACI Europe Yıllık Genel Kongresi İstanbul'da Yapıldı ACI Europe Yıllık Genel Kongresi İstanbul'da Yapıldı

Yaz sezonunun en yoğun dönemlerinde, Dalaman'a haftada 88 uçuş gerçekleştirilerek, tatilcilerin bu bölgeye daha kolay ve sık seyahat etmeleri sağlanacak. Artan bu hizmetlerle birlikte, Jet2.com, müşterilerine Türkiye'nin güzelliklerini keşfetme fırsatı sunmayı ve tatil deneyimlerini en üst düzeye çıkarmayı amaçlıyor.

Jet2.com ve Jet2holidays CEO'su Steve Heapy, “Dalaman'a sadece bir seferimiz varken, bugün Türkiye'ye sefer düzenlemeye başlamamızın üzerinden 15 yıl geçti. Mevcut durumda, İngiltere'den Türkiye'nin dört noktasına - Dalaman, Antalya, Bodrum ve İzmir - popüler bir uçuş ve tatil programı yürütüyoruz ve milyonlarca müşterimizi bu muhteşem destinasyonlara ulaştırmış bulunuyoruz. Son 15 yıldaki bu büyüme ve başarı, Türkiye'de sahip olduğumuz muhteşem ortaklıklar olmadan mümkün olamazdı ve bunun için havalimanlarına, otelcilere, turizm kurullarına ve tüm ortaklarımıza yürekten teşekkür etmek istiyorum. Büyümeye ve uçuşlarımızla daha fazla müşteriyi Türkiye'ye götürmeye devam ederken, ortaklık yaklaşımımız yaptığımız her şeyin merkezinde yer almaya devam edecek ve bölgeye daha fazla mutlu tatilci getirmeye tüm kalbimizle bağlı kalacağız.” dedi.

YDA Dalaman Havalimanı CEO'su Yiğit Laçin konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Jet2.com'u Dalaman'a sefer düzenlemeye başlamalarının 15. yıldönümü dolayısıyla tebrik etmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Türkiye'nin göz alıcı turkuaz sahilinde yer alan Dalaman Havalimanı, güneş, deniz ve dinlenme arayışında olan gezginler için uzun zamandır bir merkez olmuştur. Jet2.com, geçtiğimiz 15 yıl boyunca havalimanımızın büyüme hikayesinin ayrılmaz bir parçası olmuş ve Birleşik Krallık pazarını Dalaman Bölgemizin çarpıcı güzergahına bağlamada önemli bir rol oynamıştır. Birinci sınıf hizmet sunma konusundaki kararlılıkları ve müşteri memnuniyetine olan bağlılıkları, ortaklığımızın başarısına büyük katkı sağlamıştır. Birlikte, tatil yeri olarak Dalaman'ı seçen milyonlarca yolcunun seyahat deneyimini geliştirmek için yorulmadan çalıştık. Bu yaz, Jet2.com'un yoğun dönemlerde haftalık 88'e varan uçuşla Dalaman'a şimdiye kadarki en büyük programını başlatmasıyla, önemli bir başarıya imza atılmış olacak. Yıllardır gösterdikleri sonsuz destek ve iş birliği için tüm Jet2.com ekibine teşekkürlerimi sunmak isterim. Ortaklığımız, karşılıklı saygı, şeffaflık ve hava yolculuğunda mükemmelliğe yönelik ortak bir vizyonla tanımlanmıştır. İş birliğimizin gelişmeye devam edeceğine ve daha fazla ziyaretçinin Dalaman ve Türkiye'nin sunduğu güzellikleri ve misafirperverliği keşfetmesini sağlayacağına eminim.”