İngiliz tur operatörü ve hava yolu şirketi Jet2 ve Jet2 Holidays, Bodrum'a olan yoğun talep nedeniyle sezonu uzatma kararı aldı. Normalde kasım başında sona ermesi planlanan uçuşlar, kasım ortasına kadar devam edecek.

Jet2, Birmingham, Leeds Bradford, Manchester ve Stansted havalimanlarından Bodrum'a ek seferler düzenleyecek. Bu ek uçuşlarla birlikte Jet2, kasım ayında Londra dışındaki havalimanlarından Bodrum'a uçuş yapan tek havayolu olacaklarını belirtti.

Halihazırda Birleşik Krallık'ın 11 havalimanından Bodrum'a uçuş yapan Jet2, bu yıl Belfast International ve Liverpool John Lennon Havalimanı'ndan da Bodrum'a sefer düzenlemeye başladı.

Tailwind Havayolları'na IATA Üyeliği Sonrası Özel Ziyaret Tailwind Havayolları'na IATA Üyeliği Sonrası Özel Ziyaret

Jet2 ve Jet2 Holidays CEO'su Steve Heapy, "Bodrum, tatilciler için her zaman favori destinasyonlardan biri olmuştur. Bu yaz Bodrum'a olan talep müşterilerimizden ve seyahat acentelerinden büyük ilgi gördü. Bu nedenle, bağımsız seyahat acentelerine ve müşterilerimize daha fazla seçenek sunmaktan memnuniyet duyuyoruz." dedi.

Jet2'nun 13 Ağustos itibariyle satışa açtığı ek uçuşlar ise şu şekilde:

  • Birmingham: 6-13 Kasım arasında iki uçuş,
  • Leeds Bradford: 6-13 Kasım arasında iki uçuş,
  • Manchester: 5-17 Kasım arasında üç uçuş,
  • Stansted: 4-17 Kasım arasında üç uçuş.

Jet2, bu karar ile birlikte Bodrum’a olan yüksek talebi karşılamayı ve tatilcilere daha fazla seçenek sunmayı hedefliyor.

Kaynak: TURİZM GÜNCEL