Sivil Havacılık

JAL, A350-1000'i daha aktif kullanacak

Japan Airlines (JAL), artan yolcu talebini karşılamak amacıyla filosunda bulunan Airbus A350-1000 tipi yolcu uçağını daha aktif kullanma kararı aldı.

Abone Ol

Japan Airlines (JAL), artan yolcu talebini karşılamak amacıyla Güneydoğu Asya ve Okyanusya'ya olan uçuşlarını genişletiyor. Kış 2024/25 sezonunda, Bengaluru, Guam, Cakarta, Melbourne, Şanghay ve Taipei gibi destinasyonlara daha sık uçuşlar düzenlenecek.

Ayrıca, Japan Airlines en yeni uçağı Airbus A350-1000 modelini bir başka önemli rotaya daha eklemeye hazırlanıyor. Şu anda bu model, Tokyo-Haneda ile New York arasında günde iki kez uçuş gerçekleştiriyor ve 23 Ağustos'tan itibaren Dallas/Fort Worth’a da günlük uçuş yapmaya başlayacak.

Havayolu şirketi, bu sonbahardan itibaren Airbus A350-1000’i Londra-Heathrow’a da göndermeye başlayacak. Japan Airlines, bu yeni hattın kesin başlangıç tarihini yakında açıklayacağını belirtti.

Bu hamle, Japan Airlines’ın uluslararası uçuşlarda sunduğu hizmet kalitesini artırma ve yolcu talebine daha iyi yanıt verme stratejisinin bir parçası olarak görülüyor. Havayolu, genişleyen uçuş ağıyla, yolcularına daha fazla seçenek sunmayı hedefliyor.