Bağlantı dünyasının kilit organizasyonlarından biri olan ITB Berlin'in heyecanla beklenen 2024 fuarı için ev sahibi ülke belli oldu. Orta Doğu'nun gizemli güzelliklerini barındıran Umman Sultanlığı, bu prestijli etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Umman Miras ve Turizm Bakanlığı ile ITB Berlin, resmi olarak duyurdu: ITB Berlin 2024, Orta Doğu'nun incisi Umman'da gerçekleşecek. Umman Sultanlığı Miras ve Turizm Bakanı Salim Al Mahrouqi, yaptığı açıklamada, "ITB Berlin, Umman'ın büyüyen turizm endüstrisinde sunabileceği zenginliği sergilemek için güçlü bir platform olacak" ifadelerini kullandı.

Messe Berlin Kıdemli Başkan Yardımcısı David Ruetz ise konuya ilişkin açıklamasında, "Umman, ITB Berlin'de uzun yıllardır güçlü bir şekilde temsil ediliyor ve bu seyahat destinasyonunun sunduğu turistik cazibe merkezlerinden ve çeşitlilikten çok etkilendik. ITB Berlin 2024 için bu kadar çekici bir ortak bulduğumuz için mutluyuz" dedi.

24 Yolcu uçaktaki küflü yemekten rahatsızlandı 24 Yolcu uçaktaki küflü yemekten rahatsızlandı

2024 ITB Berlin fuarı, 5-7 Mart tarihleri arasında Berlin'de düzenlenecek. 2023 yılında ev sahibi olan Gürcistan, dev bir standla ülkesinin turizm olanaklarını tüm dünyaya duyurmuştu, bu yılki fuarın başarılı öncüsü oldu.