American Airlines, De-icing Sezonuna Hazırlanıyor American Airlines, De-icing Sezonuna Hazırlanıyor

British Airways'te görevli iki kabin görevlisinin kısa bir süre içinde yaşamını yitirdiği trajik olaylar havayolu şirketini yasa boğdu. DailyMail'in haberine göre, 23 Aralık'ta Londra-Newark seferini tamamlayan ekipte görevli 52 yaşındaki bir kabin görevlisi otel odasında hayatını kaybetti. Aynı ekipte yer alan personelin Newark-Londra seferinin iptal edildiği ve diğer kabin personelinin yolcu olarak Londra'ya döndüğü belirtildi.

30 Aralık'ta ise Londra'dan Hong Kong'a gitmek üzere olan bir British Airways uçağında görevli başka bir kabin görevlisi, uçuş öncesinde aniden yere yığıldı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Havayolu şirketi, bir hafta içinde yaşanan bu iki trajik olay nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını belirtti ve hayatını kaybeden kabin görevlilerinin ailelerine baş sağlığı dileklerinde bulundu. Haberde her iki kabin görevlisinin de 52 yaşında olduğu ve herhangi bir sağlık sorunlarının olmadığı ifade edilirken, ölüm nedenlerine dair herhangi bir açıklama yapılmadığı kaydedildi.