HTK-SEN Genel Başkanı Halil İbrahim Sunaç ve beraberindeki heyet Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u ve Ak Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç'ı ziyaret etti.

HTK-SEN Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Sunaç, Genel Başkan Yardımcıları İlbay Avcı, Hami Onur Barut ve Fethi Barış Aksoy, Ankara'da Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u ziyaret etti. 

Bakan Şimşek: Yurt Dışına Çıkış Harcı Artışında Nihai Karar Verilmedi Bakan Şimşek: Yurt Dışına Çıkış Harcı Artışında Nihai Karar Verilmedi

Görüşmede turizm sektöründe havcılığın önemine vurgu yapılarak, gelecekte atılması gereken adımlar istişare edildi. Sendika yönetimi ayrıca hava trafik kontrolörlerinin sektördeki aldığı kritik rolü ve önemi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

BİR ZİYARET DE AHMET KILIÇ'A 

HTK-SEN ayrıca TBMM'de AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu üyesi Ahmet Kılıç'ı da ziyaret etti. Kılıç ziyaret sonrası HTK-SEN yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

AHMET KILIÇ

Sosyal Medya Hesabı üzerinden paylaşım yapan HTK-SEN, Mehmet Nuri Ersoy ile yapılan görüşme için şu ifadelere yer verdi;

Sendika Yönetim Kurulumuz, Kültür ve Turizm Bakanımız Sn. Mehmet Nuri ERSOY’u ziyaret etti. Yapılan görüşmede, sivil havacılığın kanatları altında rekordan rekora koşan turizm sektörümüze sunduğumuz katkının artırılması için atılması gereken adımlar istişare edilmiş; havacılık sektörünün başat unsuru olan hava trafik kontrolörlerimizin verimliliğinin bu husustaki kritik rolü ve önemi aktarılmıştır. Nazik misafirperverliği ve pozitif yaklaşımı için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz.

AERONEWS24

Türkiye'nin en aktif, tarafsız ve doğru havacılık haberleri.