Sivil Havacılık

HAYVAN TAŞIMACILIĞINDA FARKLILIK

KlasJet, değeri milyon doları bulan şahinler ve egzotik evcil hayvanlar için özel jet hizmeti sunuyor

Abone Ol

Dublin merkezli Avia Solutions Group bünyesinde faaliyet gösteren KlasJet, dünya genelinde özel jetlerle hayvan taşımacılığı konusunda öne çıkıyor. KlasJet Ticari Direktörü Lukas Petrauskas, özel hayvan taşımacılığının nasıl organize edildiğini paylaştı.

KlasJet, özellikle Orta Doğu, Afrika ve Asya bölgelerinden değeri milyon doları bulan şahinler ve egzotik evcil hayvanları dünya çapındaki destinasyonlara özel jetlerle taşıyor. Şirket, bu özel hayvanların konforlu ve stressiz bir yolculuk yapabilmeleri için birinci sınıf bakım ve özeni sağlamak üzere deneyimli bir ekiple çalışıyor.

Taşıma öncesi özel hayvanların belgeleri, uluslararası ve yerel düzenlemelere uygunluğu detaylı bir şekilde kontrol ediliyor. Havacılık yönetmeliklerine tam uyum sağlanarak, tüm kabin kafeslerinin güvenliği temin ediliyor. Ayrıca, taşınan hayvanların özel ihtiyaçları ve özellikleri anlamak için özel çaba harcanıyor.

Seyahat sürecinde sorunsuz bir deneyim yaşanabilmesi için nitelikli refakatçilerin uçakta bulunması sağlanıyor. Profesyonel refakatçiler, uçak mürettebatına destek olarak, hayvanların tüm ihtiyaçlarını karşılamada önemli bir rol üstleniyorlar. Bu sayede özel hayvanlar, seyahatleri boyunca en iyi koşullarda tutularak huzurlu bir yolculuk geçiriyorlar.