Sivil Havacılık

Havalimanında 100'den fazla yılanla yakalandı!

Çin'de yaşanan olay herkesi hayrete düşürdü. Çin'de bir adam, pantolonuna bantladığı 100'ün üzerinde yılanı ülke sınırlarına sokmaya çalışırken yakalandı.

Abone Ol

Çin'de yaşanan bir olay, herkesi hayrete düşürdü. Bir adam, pantolonuna bantladığı 100'ün üzerinde yılanı ülkeye sokmaya çalışırken yakalandı.

Shenzhen Havalimanı'nda Yakalandı

Çin Gümrük İdaresi, 100’den fazla canlı yılanı pantolonunun içine saklayarak Shenzhen Havalimanı üzerinden Çin’e sokmaya çalışan bir kaçakçının sınırda yakalandığını duyurdu. Gümrük memurları, yaptıkları incelemede yolcunun giydiği pantolonun ceplerinin altı adet bez torba ile kapatıldığını ve bantla sıkıca kapatıldığını tespit etti.

Çeşit Çeşit Yılanlar

Pantolonun ceplerinden her türlü şekil, boyut ve renkte canlı yılan çıktı. Polis, aralarında süt ve mısır yılanının da bulunduğu 104 canlı yılanı ele geçirdi.



Çin'de Hayvan Kaçakçılığı

Çin, dünyanın en büyük hayvan kaçakçılığı merkezlerinden biri olarak biliniyor. Ancak son yıllarda yetkililer, bu yasadışı ticaretin önüne geçmek için ciddi adımlar atmaya başladı.

Bu olay, kaçakçılığın ne kadar ileri boyutlara ulaşabileceğini gösterirken, yetkililerin bu tür girişimlere karşı ne kadar dikkatli ve kararlı olduğunu da gözler önüne seriyor.