Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorum İl Başkanı Murat Günay, Çorum'un gelişimine büyük katkı sağlayacak olan havaalanı projesini sıkı takip edeceğini ve ilin vazgeçilmez bir ihtiyacı olan bu yatırımın savunucusu olacağını belirtti.

THY, uçak alım finansmanında bir ilke imza attı THY, uçak alım finansmanında bir ilke imza attı

Yeni yılın ilk gününde yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Murat Günay, beraberindeki parti yöneticileriyle birlikte Kadeş Barış Meydanı'nda bulunan Belediye Sosyal Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, Çorum'un sorunları ve önümüzdeki seçim sürecine dair açıklamalarda bulundu.

Günay, basın mensuplarına hitaben yaptığı konuşmada, Çorum'da belediye başkan adaylarının yakında belirleneceğini ve seçimlere Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile ittifak halinde gideceklerini ifade etti. Ayrıca, hedeflerinin 16 belediyenin tamamını kazanmak olduğunu vurguladı.

Çorum'un temel sorunlarına da değinen Günay, Polis Moral Eğitim Merkezi'nin ihalesinin gerçekleştiğini ve Demiryolu ihalesinin bu yıl içinde yapılacağını açıkladı. Havaalanı konusunda ise ekonomik durum ve öncelikli diğer yatırımlar nedeniyle şu an için harekete geçilemeyeceğini belirten Günay, ancak havaalanı yapılması durumunda AK Parti'nin bu projenin en büyük savunucusu olacağını ifade etti.