Sivil Havacılık

HAVAİST'TEN HAVALİMANI’NA YENİ SEFERLER

Arnavutköy’den İstanbul Havalimanı’na Havaist ile seferler başladı

Abone Ol

İstanbul'un önemli ulaşım şirketlerinden HAVAİST, gelen talepler üzerine İstanbul Havalimanı ile Arnavutköy arasında karşılıklı tarifeli otobüs seferlerine başladı. İstanbul Havalimanı'ndan Arnavutköy yönüne gitmek isteyen yolcular, havalimanı ulaşım katında bulunan 5 numaralı perondan kalkan otobüslere binebilecekler.

HAVAİST'in Arnavutköy hattı olan HVİST-5-A numaralı seferlerinde, otobüsler İstanbul Havalimanı - Fatih Caddesi - Çardaktepe - Taşoluk Yolu - Taşoluk Yeşil Camii - Arnavutköy Belediyesi - Hz. Ömer Camii Arnavutköy - Arnavutköy Avlu AVM güzergahını takip ederek havalimanına ulaşacak.

Yolcular, 70 TL olarak belirlenen biletlerini www.hava.ist web sitesi ile HAVAİST mobil uygulamasından QR kod oluşturarak veya belirli ara duraklardan nakit, araca binişte ise kredi veya banka kartı ile temin edebilecekler.

İstanbul Havalimanı'ndan şehrin 44 farklı noktasına hizmet sunan HAVAİST, 11 farklı hat üzerinde (Esenler Otogar, Arnavutköy, Halkalı-Başakşehir, Bakırköy, Aksaray, Kadıköy, Taksim-Beşiktaş, Silivri-Çatalca, Sabiha Gökçen, Beylikdüzü, Avcılar) konforlu seyahatin yanı sıra teknolojik donanımıyla güvenli bir otobüs deneyimi sunuyor.

Yolcuların seyahatleri boyunca internete bağlanmasını sağlayan ücretsiz WI-FI özelliği ve multimedya ekranlar, HAVAİST'in sunduğu avantajlar arasında yer alıyor. Şarj sorunu yaşamamak adına tüm koltuklarda şarj üniteleri bulunurken, güvenlik ise 7/24 kayıt alan sesli ve görüntülü güvenlik kameraları ile sağlanıyor. Yolcu sayma cihazları ise otobüste bulunan yolcu sayısını düzenli olarak takip edip raporluyor.

Araç içi anons sistemi sayesinde yolcular, hem araç kalkışı esnasında hem de seyahat halindeyken güzergah ve duraklar hakkında sürekli olarak bilgilendiriliyorlar. HAVAİST, modern ve güvenilir ulaşım hizmeti ile İstanbul'da şehir içi ulaşımda önemli bir alternatif sunmaya devam ediyor.