Turizm

Hafta sonuna özel serinleten tatil rotaları

TATİLBUDUR’dan hafta sonu için denize yakın tatil destinasyonları

Abone Ol

Misafirlerine kaliteli tatil deneyimleri için aracılık eden TatilBudur; hafta sonu için denize yakın tatil destinasyonlarını belirledi.  Yazın sıcak günleri devam ederken, Büyükada, Şile,  Ağva, Yalova - Çınarcık ve Kırklareli kısa süreli tatillerin öncelikli alternatifleri arasında yer alıyor. TatilBudur hafta sonu için İstanbul’a yakın deniz programı yapmak isteyenlere alternatif taksit seçenekleri ve ödeme kolaylıklarıyla konaklama önerileri sunuyor.

Dört Büyükada'da Konforlu ve Ekonomik Tatil

Prens adalarının en büyüğü olan Büyükada, şehir içi ulaşım imkanıyla sıcak yaz günlerinin en yoğun ziyaretçi alan lokasyonlardan biri. Doğası, tarihi noktaları, özgün mimari dokusuyla İstanbul’un içinde tatil yapmak isteyenlerin uğrak noktası olan Büyükada’da deniz ve güneşle buluşabilir, TatilBudur’un taksitli ödeme ve en iyi fiyat garantisi ile kısa süreli serinleten bir tatil yapabilirsiniz.

Şile’nin Gözdesi Ağva: İstanbul’un Doğal Kaçış Noktası

İstanbul’un kıyı ilçelerinden Şile’nin incisi Ağva, şehrin içinde doğal güzellikleriyle öne çıkıyor. Ağva, yemyeşil bitki örtüsü ve beldenin dokusuna işleyen sakin nehirleriyle, bu sıcak günlerde İstanbul’un temposundan bir nebze uzaklaşmak isteyenler için ideal bir tatil alternatifi oluyor. 

İstanbul'un Yanı Başında: Çınarcık 

İstanbul’a en yakın sayfiye yerlerinden biri olan Çınarcık, Marmara Denizi’ne olan kıyısıyla şehirlilerin en çok tercih ettiği lokasyonlardan biri. Deniz yoluyla kolaylıkla ulaşılabilen Çınarcık, Erikli Şelalesi, Kum Plajı ve yaylaları ile sakin bir tatil imkanı sunarken trekking alanları ile doğa tutkunlarının dikkatini çekiyor. 

Uzun Sahil Şeridine Sahip Tatil Cenneti: İğneada

Büyüleyici Longoz ormanlarıyla doğanın en güzel manzaralarını sunan İğneada, Karadeniz’de denize girilebilen en uzun ve büyük sahil şeritlerinden birine sahip. Bitki örtüsü, ekolojik zenginlikleri ile şehrin yanıbaşında doğayla iç içe bir tatil arayanlar için İğneada uğrak nokta oluyor.

Yazın en sıcak günlerinde, yakın lokasyonlar tercih ederek şehir hayatına kısa bir mola vermek isteyenleri TatilBudur’da birbirinden cazip taksit seçenekleri ve otelde ödeme imkanları bekliyor.