Uyuşturucu Haberleri

Uyuşturucu haberleri ve güncel Uyuşturucu gelişmeleri, Uyuşturucu ile ilgili tüm video, Uyuşturucu fotoğrafları ve Uyuşturucu haberleri Aeronews24.com - Havacılık, Turizm ve Savunma Sanayii Haberleri sitemizde


Sivil Havacılık

Larnaka Havalimanı’nda dün, iki yolcunun valizinde toplam 35 kilo hintkeneviri türü uyuşturucu ele geçirildiği bildirildi.

Sivil Havacılık

Diyarbakır Havalimanı'nda düzenlenen operasyonda, 11 kilo 400 gram skunk ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Sivil Havacılık

Kırklareli’nde 16 Temmuz 2023 tarihinde helikopter ile uluslararası uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı iddia edilen sanıklar 45 yıl hapis istemi ile yargılanacak.

Sivil Havacılık

Ticaret Bakanlığı'na bağlı Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından yapılan operasyonla, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 16 kilogram ağırlığında kokain ele geçirildi.

Larnaka Havalimanı'nda gerçekleşen bir güvenlik kontrolünde, önceki akşam, bir kadının valizi incelendi. Yapılan kontrollerde, 24 yaşındaki kadının valizinde gizlenmiş 8...

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda görevli Ticaret Bakanlığına bağlı Gümrük Muhafaza ekiplerince gerçekleştirilen risk analizinde şüpheli olarak değerlendirilen bir kargo incelemeye alındı.