Sivil Havacılık

Freebird Airlines Kişinev Seferlerine Başladı!

Freebird Airlines, 2022 yılında tarifeli seferlere başlamasının ardından, Almanya ve İngiltere'den sonra şimdi de Moldova'nın başkenti Kişinev'i Antalya'ya direkt bağlıyor.

Abone Ol

Freebird Airlines, 2022 yılında düzenli seferlere başladıktan sonra, Almanya ve İngiltere'den sonra Moldova'nın başkenti Kişinev'i de Antalya'ya direkt bağlıyor. Bu yeni hattın açılması, özellikle 2024 Yaz sezonu döneminde turistler için ekonomik seyahat seçenekleri sunuyor. Haftada altı frekansla (Pazartesi hariç her gün) gerçekleştirilen seferler, yolculara geniş bir seyahat esnekliği sağlıyor.

Kişinev-Antalya arasında seyahat etmek isteyen yolcular, en düşük ücretli paketi tercih etseler bile 8 kg kabin bagajı hakkına sahip olacaklar. Bu yeni seferler, Moldova ve Türkiye arasındaki turistik ve ticari bağlantıları güçlendirerek, bölgesel hava taşımacılığındaki çeşitliliği artırmayı hedefliyor.

Freebird Airlines'ın Kişinev'den Antalya'ya başlattığı direkt uçuşlar, Moldova'nın hava taşımacılığı sektöründe yeni bir dönemi başlatırken, Antalya'nın turizm potansiyeline de katkı sağlamayı amaçlıyor. Bu gelişme, bölgeye gelen turist sayısında artış sağlayarak ekonomik büyümeye katkıda bulunabilecek önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.