Güvenilir, ekonomik, konforlu ve avantajlı uçuşlar sağlayan Fly Kıbrıs Hava Yolları, Lefkoşa Ercan Uluslararası Havalimanı’ndan seferlerine yeniden başladı.

Fly Kıbrıs Hava Yolları, Türkiye'nin en önemli şehirlerinden İstanbul, İzmir ve Adana'ya seferler başlattı. Şirket, sektördeki deneyimi, profesyonel ekibi ile yolculara güvenli ve konforlu bir seyahat deneyimi sunmayı hedefliyor.

F L Y K I B R I S 2

Kabin memurları uçuş sırasında rahatsızlanınca uçak acil iniş yaptı Kabin memurları uçuş sırasında rahatsızlanınca uçak acil iniş yaptı

Sonbahar/Kış tarifesinde ilk seferini gerçekleştiren uçaklar hem iş hem de tatil amaçlı seyahat eden yolcular için büyük bir kolaylık sağladı. İstanbul, İzmir ve Adana gibi önemli noktalara uçuş gerçekleştirilerek Türkiye ile Kıbrıs arasında yolculara daha fazla seçenek sunulmuş oldu.

Şirket ayrıca seferlerin yanı sıra çeşitli kampanya ve indirimler ile yolcularını memnun etmeyi hedefliyor. İzmirli, İstanbullu ve Adanalı yolcuların Kıbrıs'ın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetmeleri için fırsat sunan bu yeni seferler, turizm sektörüne de canlılık katacak. 

Fly Kıbrıs Hava Yolları Pazartesi, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada dört kez  İstanbul Havalimanı - Ercan, Pazartesi, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada 4 kez İzmir-Ercan ve Cuma ve Pazar günleri Adana-Ercan hattında karşılıklı olarak uçuş gerçekleştiriyor.

Uçak biletleri Fly Kıbrıs Hava Yolları'nın resmi internet sayfasından, mobil uygulamalardan ve yetkili acentelerden satın alınabiliyor. Uçuş programı ve bilet fiyatları hakkında detaylı bilgiye Fly Kıbrıs Hava Yolları'nın resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

www.aeronews24.com