Lojistik ve kargo teslimat devi FedEx, tüm uçak filosunda ve diğer araçlarında yeni bir boyama şeması uygulamaya başladı. Bu yeniden markalaşma, FedEx'in CEO'su tarafından 2023 yılında duyurulan ve şirketin farklı hizmetleri olan FedEx Express, FedEx Ground ve FedEx Services'in tek bir marka altında faaliyet göstermesini öngören strateji değişikliğini takip ediyor.

Heart Aerospace, hibrit elektrikli uçağı ES-30'u tanıttı Heart Aerospace, hibrit elektrikli uçağı ES-30'u tanıttı

Yeni logo, şirketin mevcut kimliğinden radikal bir ayrılışı temsil etmiyor; ancak daha büyük harfler içeren ve uçağın gövdesinde farklı bir konuma yerleştirilmiş bir tasarım sunuyor. 2024 Ağustos ayı itibarıyla, 650'den fazla uçağı olan FedEx filosundaki 18 uçak, yeni kurumsal kimliği yansıtacak şekilde yeniden giydirildi.

FedEx, eski ekipmanları yeni ekipmanlarla değiştirdikçe, tüm araç filosunun aşamalı olarak yeniden markalanmasını planlıyor. Lojistik operatörü, uçaklarını operasyonların durduğu bakım veya planlı bakım ve boyama döngüleri sırasında yeniden boyayacak. Ayrıca, mevcut markanın etkilendiği her türlü araç da onarım için geldiğinde yeniden markalanacak.