Sivil Havacılık

Fatih Dönmez Prof.Dr.Ahmet Bolat'ı ziyaret etti

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof.Dr.Ahmet Bolat'ı Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı ziyaret etti.

Abone Ol

Türkiye Cumhuriyeti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlarından ve Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez ile Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof.Dr.Ahmet Bolat'ı ziyaret etti.

Görüşmede Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez'e Türk Hava Yolları'nın Eskişehir'in tanıtımı için katkıları aktarıldı. Prof.Dr. Ahmet Bolat ayrıca hem Türk Hava Yolları'nın hem de AJET'in gelecek hedefleri ile Ankara başta olmak üzere İç Anadolu bölgesi turizmi hakkındaki hedeflerini belirtti.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı da Türk Hava Yolları'na gerçekleştirdiği ziyarette önümüzdeki dönemde yolculara sunulacak Crystal Business Class Suiti tecrübe etti. 

Prof.Dr. Ahmet Bolat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Markamızı ziyaret eden Eskişehir Milletvekilimiz Fatih Dönmez’le keyifli bir görüşme gerçekleştirdik. Görüşmemizde Sayın Dönmez’e dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu olan markamızın ülkemizin ve Eskişehir ilimizin güzelliklerinin ve zenginliklerinin tanıtımı için yaptıklarını aktardık. Hem Türk Hava Yolları’nın hem de AJet’in gelecek hedeflerinde Ankara başta olmak üzere İç Anadolu Bölgemizi bir turizm merkezine çevirmek önemli bir yer tutuyor. Millî Bayrak Taşıyıcı olarak ülkemizin her köşesini tanıtmaya ve ekonomimize katkı sunmaya devam edeceğiz.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Gökhan Yazgı da markamıza bir ziyaret gerçekleştirerek önümüzdeki dönemde yolcularımıza sunacağımız Crystal Business Class Suiti’mizi tecrübe etti. Yeni koltuklarımız yolcularımızın konforunu artırarak yolculuk deneyimlerini çok daha keyifli hale getirecek. Dünyanın dört bir yanında düzenlediğimiz Türkiye Tanıtım Etkinliklerimizi anlattığımız görüşmede gelecek hedeflerimizi, ülkemizin turizm potansiyelini ve olası iş birliği imkanlarını da değerlendirdik. Sayın Milletvekilimize ve Sayın Bakan Yardımcımıza nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

AERONEWS24