Sivil Havacılık

EUROWINGS’TEN ERBİL ATAĞI

Alman havayolu Eurowings, Irak’ın Erbil şehrine 3 noktadan seferlere başlayacağını açıkladı.

Abone Ol

Alman havayolu şirketi Eurowings, heyecan verici bir gelişme ile Irak'ın Erbil şehrine yönelik yeni uçuş noktalarını duyurdu. Aralık ayında başlayacak olan seferler, Almanya'nın önemli şehirlerinden Berlin, Hamburg ve Stuttgart'tan kalkacak. Bu üç önemli rota, haftada 2 frekansla düzenlenecek.

Uçuşlar, Berlin ve Hamburg kalkışlı olarak 19 Aralık'ta, Stuttgart kalkışlı olarak ise 20 Aralık'ta başlamayı planlıyor. Eurowings, Erbil'e olan bu yeni seferlerle birlikte yolcularına daha geniş bir erişim ve seyahat imkanı sunmayı hedefliyor.

Ayrıca, Eurowings'in Düsseldorf-Erbil hattında haftada 3 frekansla devam eden operasyonları da seyahat severlere geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor. Havayolu, bu yeni rotalarla birlikte Erbil'e olan taahhüdünü güçlendirerek, seyahat edenlere konforlu ve güvenli bir ulaşım deneyimi sunmayı sürdürüyor.

Eurowings'in Erbil'e yönelik genişleyen uçuş ağı, hem iş seyahati hem de turistik amaçlı seyahat edenlere çeşitli seçenekler sunarak Almanya ile Irak arasındaki bağlantıyı daha da güçlendirecek gibi görünüyor.