Sivil Havacılık

Ethiopian Airlines'a Küresel Takdir Ödülü

Ethiopian Airlines, Toronto'da düzenlenen İlk Uluslararası Post-COVID Konferansı'nda Küresel Tanınma ve Takdir Ödülü'ne layık görüldü.

Abone Ol

Ethiopian Airlines, Toronto'da düzenlenen İlk Uluslararası Post-COVID Konferansı'nda Küresel Tanınma ve Takdir Ödülü'ne layık görüldü.

Bu ödül, Ethiopian Airlines'ın COVID-19 pandemisi sırasında Afrika genelinde acil durum malzemelerinin dağıtımında oynadığı kritik rolü, temel tıbbi malzemelerin teslimatını sağlayarak sayısız hayat kurtarmasını takdir ediyor.

Konferans, Livelihood Development International Initiatives (LDII), Hükümetlerarası Kalkınma Otoritesi (IGAD) ve diğer ortaklar tarafından gelecekteki küresel pandemilere yanıt vermek için birleştirici bir cephe oluşturma amacıyla ortaklaşa düzenlendi.

Ethiopian Airlines GCEO'su Mesfin Tasew, "COVID-19 pandemisi sırasında dünya çapında önemli katkılarımız için bu prestijli ödülü almak bizim için büyük bir onur. Bu ödül, takım üyelerimizin, havayolu topluluğunun ve operasyonlarımızın zorlu zamanlarda sorunsuz bir şekilde devam etmesini sağlamak için bizimle birlikte özveriyle çalışan paydaşlarımızın taahhüt, adanmışlık ve sıkı çalışmalarının bir kanıtıdır. Bu ödül, müşterilerimize ve topluluklarımıza hizmet etme taahhüdümüzü sürdürmek için bize cesaret veriyor," dedi.

Mesfin, havayolunun uyum sağlama yeteneğini ve sarsılmaz bağlılığını vurguladı. "Her uçuş sadece malzeme değil; umut ve yaşam taşıdı. Küresel ağımızı ve uzmanlığımızı kullanarak güçlendirmeye devam edeceğiz."

Ethiopian Airlines, yaklaşık 25 yolcu uçağını özel kargo uçağına dönüştürmede kritik bir rol oynadı. Havayolu, 63.000'den fazla vatandaşı aileleri ve sevdikleriyle yeniden bir araya getirerek 470'den fazla charter tahliye uçuşu gerçekleştirdi. Hükümet kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve uluslararası ajanslarla iş birliği yaparak, Ethiopian Airlines, Afrika ve ötesine milyonlarca ton kişisel koruyucu ekipman, tıbbi cihaz, aşı ve diğer temel malzemelerin taşınmasını kolaylaştırdı.