Sivil Havacılık

ESTÜ'de Yerden Göğe Etkinliği Heyecanı

Eskişehir Teknik Üniversitesi Sivil Havacılık Kulübü'nün düzenleyeceği "Yerden Göğe Etkinliği" 26 Ekim günü gerçekleştirilecek.

Abone Ol

Eskişehir Teknik Üniversitesi Sivil Havacılık Kulübü'nün düzenlediği ve havacılık tutkunlarını bir araya getiren eşsiz bir etkinlik olan Yerden Göğe Etkinliği, katılımcılarına sektörde güzel yerlere gelmiş kişilerle dolu bir panel ve bilgi paylaşımı fırsatı sunuyor.

Etkinlikte, B1.1 ve B2 Teknisyeni Olcay Ayan, Kabin Amiri Sedağ Saylam, Hava Trafik Kontrolörü Kerim Buğra Kığılcım ve MPL (Cadet) Pilot Nihan Sert gibi uzman konuklar, havacılık sektöründeki deneyimlerini ve geleceğe dair öngörülerini paylaşacaklar. Ayrıca, maliyet kontrol uzmanı İbrahim Oğuzer Bayar da etkinlikte yer alacak ve Singapore Airlines Türkiye Pazarlama ve Hizmetler Müdürü olan Derya Pekruh Gerçeker’de etkinliğin moderatörlüğünü üstlenecek.

Etkinlik Programı sektör uzmanlarının katkılarıyla, havacılığın geleceği hakkında derinlemesine bir sohbet ve heyecan dolu çekilişler ve interaktif oyunlar ile sürpriz hediyeler kazanma fırsatı da sunuyor. Aynı zamanda etkinlik boyunca dinlenip, ağ oluşturabileceğiniz, konuklarla yakından tanışabileceğiniz bir fuaye alanı da sizleri bekliyor. Burada ikramlar ve çeşitli aktivitelerle dolu bir atmosfer de sizlere sunulacak. Bu unutulmaz deneyimi sizlerde kaçırmayın! Bilgi paylaşımı ve eğlencenin ön planda olduğu bu etkinlikte yerinizi almak için biletlerinizi alın.

Tarih: 26 Ekim Cumartesi

Saat: 11.00

Yer: Eskişehir Teknik Üniversitesi YDYO Konferans Salonu