Sivil Havacılık

ERASMUS ÖĞRENCİLERİ YÜZDE 10 İNDİRİMLİ UÇABİLECEK

İrlanda merkezli taşıyıcı Ryanair, Erasmus Öğrenci Ağı ile iş birliğini yedinci yıl da sürdüreceğini bildirdi. Bu ortaklık sayesinde Erasmus öğrencileri yüzde 10 daha ucuza ve 20 kg valizle seyahat edebilecek.

Abone Ol

Ryanair ve Erasmus Öğrenci Ağı (ESN), Avrupalı öğrencilerin eğitim değişimleri sırasında düşük maliyetli seyahat etmelerine olanak tanımak amacıyla yedinci yılını dolduracakları bir ortaklıklarını duyurdu.

Bu işbirliği kapsamında, Erasmus öğrencileri, Ryanair.com web sitesinde özel bir ESN rezervasyon platformu aracılığıyla avantajlardan yararlanacak. Bu platformda yapılan dört tek yönlü uçuş rezervasyonunda (veya 2 gidiş-dönüş) yüzde 10 uçuş indirimi sağlanacak ve her rezerve edilen uçuşta 20 kg'a kadar olan bagaj ücretsiz taşınabilecek. Bu özel ortaklık, 2017 yılından bu yana 700 binden fazla öğrencinin faydalandığı bir imkan sunuyor.

Ryanair Halkla İlişkiler Müdürü Matthew Krasa, konuyla ilgili olarak, "Ryanair, ESN ile 7 yıldır devam eden özel ortaklığımızı duyurmaktan ve Avrupa’daki üçüncü seviye öğrencilere cömert indirimler ve ücretsiz bagaj da dahil olmak üzere bir dizi özel uçuş teklifi sunarak öğrenci hareketliliğini teşvik etmekten memnuniyet duymaktadır" ifadelerini kullandı.

ESN Saymanı Ayberk Yavuz ise, “Erasmus programına katılmak gençlerin kişisel ve mesleki gelişimleri için kilit bir faktördür. Bu fırsatın geniş bir öğrenci kitlesi için erişilebilir olmasını sağlamak Avrupa’nın geleceği için elzemdir. Ryanair’e Erasmus Öğrenci Ağına yönelik süregelen taahhüdü ve bu fırsatları kolaylaştırdığı için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Bu işbirliği, gençlerin kişisel ve mesleki gelişimine katkı sağlamak ve Avrupa'daki öğrenci hareketliliğini desteklemek amacı taşıyor.